Hovudside

Hva er den mest effektive måten å varme opp en Pool?

by Walther

Hva er den mest effektive måten å varme opp en Pool?

Svømmebasseng varmeovner er den mest effektive måten å varme opp svømmebassenget. De mest populære oppvarming alternativer inkluderer gass, solenergi eller elektrisk varme, og hvert system har fordeler og ulemper. Ovnene kan kjøpes gjennom detaljhandel basseng og spa-selskaper; rådføre seg med en salgsagent for å finne riktig system størrelse for å møte dine behov.

Bruksanvisning


•  Velg mellom tre hovedvarmetyper. Gassvarmere er den vanligste og operere på enten naturlig eller propangass. Varmepumpe basseng varmer bruke strøm. Imidlertid er ingen varme genereres, bare flyttes fra et sted til et annet. Det tredje alternativet, solvarme, fungerer sammen med klimaet å varme bassenget.

•  avveie fordeler og ulemper ved hvert system før du foretar et kjøp. Jo mer vanlig gass system er ikke den mest energieffektive og er best for å varme opp bassenget for en kort tid. Det elektriske anlegget er mer effektiv, men koster mer enn gass-systemet, og vil øke strømregninga. Solsystemet er det bedre system for kostnader og effektivitet.

•  Kjøp en solsystem, som det har klare fordeler. Solenergi ovner koste omtrent det samme som gass eller elektrisk pool varmeovner, men ikke pådra seg den høye vedlikeholdskostnader de andre ovner gjør. I tillegg kan solenergi ovner brukes til både varme og kjøle ned bassenget.

•  kjøpe og installere et svømmebasseng cover. Ved hjelp av et svømmebasseng cover i tillegg til solsystemet vil gjøre oppvarmingsprosessen enda mer effektiv. Det finnes flere typer basseng dekker, inkludert en solar svømmebasseng cover, som ser litt ut som bobleplast, med bobler som bidrar til å blokkere UV-stråler.

Tips og advarsler


  • Tenk å ha en profesjonell installere systemet for å sikre at det er riktig installert og til koden. Sjekk med flere selskaper før du velger din installatør. Sørg for at de har kunnskap og erfaring med solenergi svømmebassenget varmeovner.
  • De fleste svømmebasseng dekker er laget av plast og kan rive lett. Håndtere dekselet med forsiktighet.