Hovudside

En FEMA Beredskap Sjekkliste

by Walther

En FEMA Beredskap Sjekkliste

Kriseberedskap kan utgjøre forskjellen mellom ridning ut en krise med en viss grad av sikkerhet og komfort eller overfor en vanskelig tid, med utfordringer som spenner fra angst om familie og venner til å finne nok mat å spise og rent vann å drikke. Federal Emergency Management Agency (FEMA) gir sjekklister og informasjon til personer og organisasjoner som trenger å forberede prøver ganger.

Mat og vann


FEMA anbefaler å ha minst tre dager igjen av mat og vann hjemme i tilfelle en nødsituasjon. Mat som lagrer uten kjøling er den beste form for oppbevaring, som frysetørket kjøtt, frukt og grønnsaker. Tørket mat som havregryn, andre korn og pasta holde godt og kok raskt.

Alle typer hermetikk butikk godt og en manuell boksåpner la deg åpne bokser når strømmen er ute. Å ha en liten grillfest, leir ovn eller solenergi ovn gir en oppvarming enhet når strømmen er ute. Unngå mat som er høy i salt bidrar til å redusere tørst. Tilstrekkelig vann i tre dager, avhenger av størrelsen av familien og klimaet. Folk i varmt klima trenger mer lagret vann. FEMA tyder på at folk holder krise mat og vann i kjøretøy, samt på jobb.

Rømme og kommunikasjon


Hver familie trenger for å identifisere de enkleste måtene å komme seg ut av boenhet og møte trygt i nabolaget. Legger ut en rute ut av huset og til den utnevnte stedet hjelper små barn forlate hjem og vente på voksen hjelp. Memorere cellen telefonnumrene til andre familiemedlemmer eller lagre dem i en telefonminnet hjelper kommunisere med resten av familien, som kan varsle andre om tilstanden og oppholdssted for ofrene.

Sikkerhet


I tilfelle av brann, jordskjelv skade eller stormskader, stenge av gassen inn i et hjem eller bygning kan redde liv. Slå vannet av kan lagre hva som finnes i varmtvannsbereder og rør i tilfelle av forsyningsavbrudd. Elektriske gnister kan starte branner, så slå av alle sikringene før du slår av hovedbryter til hjemmet hindrer branner. Når krisen er over, slår dønningene tilbake på. Nødutstyrspakker også hjelpe, spesielt de som inneholder akuttmedisinske forsyninger som antiseptiske midler, bandasjer og aspirin.

Vital Records


Hold forsikringspapirer sammen og viktige poster på ett sted. FEMA anbefaler å ha flom forsikring for folk som bor i flomutsatte steder. Å ha en digital kopi eller trykt kopi av elementene i hjemmet bidrar også ved innlevering forsikringskrav for skader eller tap. Holde ett eksemplar med de andre postene og gi en annen kopi til noen andre for sikkerhets skyld gir en backup. I nødstilfeller kan kontanter eller reisesjekker bidra til å gi mat eller ly for familien hvis strømmen er ute og elektroniske betalingsmetoder ikke fungerer.

Spesielle hensyn


Personer som har nedsatt funksjonsevne eller tar medisiner må sette opp systemer med naboer, venner, familie eller kolleger som kan hjelpe dem ut av en bygning eller hjelpe dem å operere spesialisert utstyr. Førerhunder må ha mat og vann, det samme gjør familien kjæledyr eller dyr. FEMA sjekkliste inkluderer å holde veterinær poster med de viktige poster, bør kjæledyr trenger ly. Organisering av bærere eller bånd på ett sted hjelper folk forlate utrygge områder raskere.