Hovudside

Størrelse med en Silvery Fir Tree Tomato Plant

by Walther

Størrelse med en Silvery Fir Tree Tomato Plant

Den sølvfargede edelgran tomatplante er oppkalt etter sine intrikate, furulignende blader med en sølv glans. En sjelden tomat variasjon, er den sølv furua en dverg plante, som betyr at det er en miniatyrisert versjon av en forelder anlegget. Det er en del av arvestykke tomat sorten, eller tomat variasjon. Anlegget produserer røde, litt flat bunn, velsmakende tomat avlinger i varme sommermånedene.

Gjennomsnittlig størrelse


Som en dverg tomatplante, vokser sølv edelgran til en gjennomsnittlig høyde på 2 meter. Dette er svært lite for en tomat "tree" plante - skilles fra en busk eller vintreet - som ofte vokser 10-15 meter høy. Den lille størrelsen gjør treet ideelle for container vokser og hengende kurver.

Determinate


Den sølvfargede edelgran tomatplante er en determinate tomat arter, noe som betyr at den har en voksende endepunkt for ca 2 meter mens ubestemte tomat vinstokker ikke. Den sølvfargede edelgran regnes av gartnere som prydplante på grunn av sin lille størrelse, utsmykkede blader og lyse frukter.

Avling


Fruktene rykket en sølv furua er en russisk arvestykke tomat variasjon, kjent for sine mørkere farge. De to-tommers brede frukt er kjent for sin fulle smaken og sunn størrelse - 4 til 5 oz. - For et lite tre. De røde tomater anses første tidlige røde, noe som betyr at de er klar til å høste rundt 55 dager etter planting.

Planting


Generelt, tomatplanter trenger mye sol, godt drenert loamy jord og varme temperaturer, ideelt mellom 70 grader og 80 grader Fahrenheit, ifølge horticulturists på Virginia Cooperative Extension. Først plante de sølvfargede grantreet tomat frø i en container innendørs. Transplantere spirende plante utendørs når den siste trusselen om frost passerer i ditt område, ofte i slutten av april eller mai på den amerikanske østkysten. Plass planter 18-36 inches fra hverandre slik at treets rotsystem har plass til å strekke seg og vokse. Anlegget krever også full sol, som alle tomatplanter, i minst åtte til ti timer per dag. Avstand plantene ut lenger hindrer uønsket skygge fra nærliggende anlegg.