Hovudside

Hvordan Grow Vegetabilske planter innendørs i vinter

by Walther

Hvordan Grow Vegetabilske planter innendørs i vinter

Grønnsaker kjøpt i vinter reise fra langt unna og ikke har den friske, full smaken av dem rett fra hagen. Innendørs vinterhagearbeid er et alternativ til å kjøpe import og gir en husholdning med kvalitet grønnsaker utenom den vanlige vekstsesongen. De som liker hagearbeid vil ikke vente til våren for å fortsette med sin hobby ved å flytte det inne for vinteren.

Bruksanvisning


Innendørs Hage Forberedelse


•  Velg hage potter for ulike avlinger. Gulrøtter trenger bare en 1/2-gallon potten, men agurker og tomater trenger en 5-gallon beholder å vokse godt. Refererer til emballasjen på frøene å bestemme hver plante spesifikke behov. Bruk en 5-gallon potten når du er i tvil, så er det som regel den største størrelsen som trengs i innendørs hagearbeid og er romslig nok for alle grønnsaker.

•  Ordne potter i henhold til deres lette behov. Bruk en plass godt opplyst av vinduer i minst fem timer i døgnet. Plassere fruiting grønnsaker som tomater i områder hvor sollys skinner for de lengste periodene for å fremme en sunn avkastning. Plassere greener og andre bladgrønnsaker rundt dem i henhold til den tilgjengelige plassen.

•  Fyll pottene med potting jord til en tomme under kanten. Bruk et befruktet blanding, funnet på hage butikker, for å unngå å gjødsle selv. Feilaktig gjødslings er sannsynlig å skade eller drepe vegetabilsk planter.

•  Plant frøene i henhold til emballasje retninger. Les paknings nøye for å vite hvordan å plante frø på riktig dybde i hver container.

Innendørs Hage Care


•  Vann plantene regelmessig. Sjekk jorda for hånd og tilsett vann til fuktig. Husk at plantene ikke får naturlig vann som de ville utenfor - og at boliger pleier å være varm og tørr i vinter. Kontroller jevnlig at jorda ikke tørker ut.

•  Oppretthold et konsistent hjem varme. Hold hjem mellom 60 og 80 grader F, selv om natten og når du ikke er hjemme.

•  Bruk et lysrør for å sikre tilstrekkelig belysning. Slå den på i løpet av de dagene når sollys timer er kort i vinter, eller hvis plantene ikke kan få lys fra vinduer for nok timer per dag. Vinkel lampen å lyse hele vekstområdet, og la den på til kvelden for å etterligne når solen ville gå ned i løpet av sommeren.

Tips og advarsler


  • Befruktede potting jord kommer i ulike blandinger og varianter, men etiketten på posen forklarer hva hver er laget for. Kontroller etiketten for å finne en ment for potte planting for å sikre riktig innhold og struktur.