Hovudside

Hvorfor er bladene på Min Corn Plant Turning Brown?

by Walther

Kornet anlegget, eller Dracaena fragrans, er så kalt fordi den ligner en shoot av mais i utseende. En sunn mais anlegget skal, i løpet av sin levetid, opprettholde lyse grønne blader. Hvis bladene begynner å bli brun eller gul, er dette et tegn på at noe har gått galt, og at mais anlegget er sakte dø.

Vind Burn


Mais plante blader kan ikke overleve vind. Anytime været faller under 50 grader Fahrenheit, flytte anlegget ut av vinden så mye som mulig. Alltid holde det i et miljø varmere enn 35 grader Fahrenheit.

Løsninger


Løsningene omfatter holde kornet anlegget i et grønt hus, oppvarming av anlegget direkte til å oppveie de skremmende effektene av vinden, eller installere vind pauser for å unngå vind fra å nå anlegget.

Overwatering


En annen mulig årsak til problemet er over-vanning om vinteren. Repot anlegget inn i en gratis-drenering container. Dette vil sikre at anlegget blir aldri sittende på jord som inneholder for mye vann.

Forplantning


Hvis skaden har fått altfor alvorlig, og det synes åpenbart at anlegget vil dø, forplante kornet anlegget ved hjelp av deler av det opprinnelige anlegget. Skjær anlegget tilbake til en 6-tommers spire og kutte av stammen til 4-tommers lange biter. Plassere hver brikke på sin side i fuktig Sphagnum torv. Anlegget vil rot i ca seks uker.