Hovudside

Hva er noen av de medisinske formål av Jasminum grandiflorum?

by Walther

Hva er noen av de medisinske formål av Jasminum grandiflorum?

Den Jasminum grandiflorum vintreet, vanligvis kjent som konge Jasmine, vokser opp til 40 meter i lengde. Gartnere premie anlegget for sin evne til å vokse raskt og dekker trellises og gjerder med eviggrønne blader og små, hvite blomster. Alle deler av anlegget frem medisinske egenskaper; Asiatiske og indiske folk brukte Jasmine tradisjonelt som afrodisiakum, antibiotika og anti-sopp behandling. Vitenskapelig forskning har bekreftet Jasmines antibiotika egenskaper og viser til dokumentasjon av sine vanndrivende og emmenagogic egenskaper.

Antibiotika


Indianerne bruker ofte Jasminum grandiflorum å behandle hudproblemer. Bladet juice kan brukes til å rydde opp liktorn og å behandle munnen sår. Ifølge forskere ved Sri Ramakrishna Institute of Para Sciences, kan antisekretoriske og antioksidant komponenter av Jasminum grandiflorum også behandle magesår.

Videre i Ethnobotanical Brosjyrer journal, forskere Priya Joy og Dr. D. Patric Raja også bekreftet at en callus ekstrakt av Jasminum grandiflorum produserer en antibiotika effekt på tyfoidfeber og staph infeksjoner. I sine funn, understreker de at Jasmine olje kan tjene som en mainstream antibiotikabehandling.

Vanndrivende


Den blader, stilk, bark og roten av Jasminum grandiflorum alle inneholder mannitol, et kjent diuretikum. Diuretika hjelpemiddel i spyling av nyrene og i fjerning av salt og vann fra kroppen. Leger ofte foreskrive diuretika å behandle høyt blodtrykk og hjerteproblemer forårsaket av høyt blodtrykk. Diuretika også behandle ødem, nyrestein og osteoporose.

Emmenagogue


Ifølge Joy og Raja forskning rapportert i Ethnobotanical Brosjyrer journal, har Jasminum grandiflorum også emmenagogic effekter. Emmenagogues oppmuntre menstruasjon for å lindre menstruasjonssmerter eller sen menstruasjon. På grunn av denne effekten, bør gravide kvinner ikke forbruke Jasmine eller utsette seg for Jasmine eterisk olje. Men ifølge Annies Remedy, vil ved hjelp av Jasmine olje i natal massasje hjelpe til lindring av smerte fra fødsel. Etter fødsel, kan Jasmine olje fremme morsmelk produksjon og amming.