Hovudside

Tea Stain Vasker for T-skjorter

by Walther

Tea Stain Vasker for T-skjorter

Farging T-skjorter er en enkel måte å gi nytt liv til en gammel eller farget skjorte eller gi en hvit eller kremfarget skjorte en aldrende utseende. Mens det er mange kommersielle fargestoffer du kan bruke, ved hjelp av te beis vasker er en miljøvennlig måte å legge en rødbrun farge til ellers vanlig t-skjorter.

Tea Stain Method


Du trenger noen materialer for å søke en te flekken vask til en T-skjorte. Begynn med å bringe fire liter vann til å koke og deretter legge til fire store teposer. Du kan bruke alle typer te, selv om grønn te kan produsere den mørkeste fargen. Tillate teposer til bratt i 20 minutter. Plasser T-skjorte inne i potten av te og la det trekke i 30 minutter. Ta av T-skjorte fra potten og ringe ut overflødig te. Skyll skjorten i kaldt vann til det er klart, og deretter skylle den i hvit destillert eddik å sette te flekken.

Tie-farget t-skjorter


Tie-farget t-skjorter kom inn i high fashion i løpet av 1960, og er fortsatt en del av moten i dag. Typisk slips døende består av å bruke kjemikalier for å bruke fargerike fargestoffer til bomull T-skjorter. Du kan bruke de samme teknikkene med te beis vasker for t-skjorter ved hjelp av enkel te flekken metoden. Klem flere deler av T-skjorte sammen og holde dem på plass med gummibånd. Plassere hele T-skjorte inne i te og la den sitte i opptil 30 minutter. Følg den samme metoden når du fjerner skjorte fra te og la den tørke. Når skjorten er tørr, vil du ha en te-farget, tie-farget t-skjorte.

Antikk T-skjorter


Hvis du ønsker å lage en lys hvit T-skjorte se eldre ut, eller du har en skjorte med flekker på det som du vil pusse opp, bruk bare en te flekken vask. Bruke te flekken metoden, plasserer T-skjorte inne i te og la den sitte der i 30 minutter. Du kan teste fargen ved å trekke skjorten opp med tang og avgjøre om du har oppnådd den antikke fargen du ønsker. Ta av skjorte, skyll den ut og la tørke. Når skjorten er tørr, vil det ha en antikk utseende.

Egnede Stoffer


Stoffer laget av naturlige fibre har en tendens til å absorbere fargestoffer lett. Bomull og lin er to stoffer som vil ta den naturlige te farge og suge den i å farge materialet. Syntetiske fibre ikke vil absorbere flekken te brønnen. Det er en god idé å sjekke om farging i løpet av 30 minutters prosess, som te flekken vask vil få mørkere jo lenger den sitter. Hvis den endelige fargen er for mørk, kan du bleke t-skjorte med en liten mengde av blekemiddel og vann.