Hovudside

Tre og Brick Tetting Produkter

by Walther

Tre og Brick Tetting Produkter

Tre og murstein er både porøse materialer som brukes i mange utendørs programmer, for eksempel dekk, terrasser, gangveier, beplantning, gjerder og hjem eksteriør. I alle disse rollene, kan tre og murstein bli skadet av overdreven eksponering for vann eller mangel på skikkelig tørking og drenering. Tre og murstein kan også bli utsatt for vann inne i en struktur, for eksempel når en kjeller flom. For å beskytte disse materialene, bruke en impregnering produkt.

Seal-Krete


Seal-Krete er utformet for å males på vertikale flater av mur eller tre, så vel som andre materialer, som metall og gips. Produktet gir en vanntett men pustende tetning over materialet, og i tillegg til å hindre vanninntrengning, forbereder det også overflaten for maling. Den kan brukes med en sprøyte, pensel eller rull. Seal-Krete er tintable med latex maling, og kan også brukes på gulv når den skal brukes.

MasonrySaver


Denne typen frastøtende er formulert for å suge inn noen murstein og bånd med materialet både på overflaten og dypt inn i interiøret. På grunn av sine kjemiske bindinger med murstein, holder det materialet fra absorbere vann, men endrer ikke utseendet på murstein. Dette stoffet gjør at eventuell fuktighet som ikke kommer inn i murstein å fordampe. Dette produktet må sprøytes på, og kan påføres på horisontale og vertikale flater.

OL Waterguard


I en test utført av University of Tennessee Extension, OL Waterguard gitt den beste vannavvisende belegg for tre. Dette produktet trenger inn i veden med linolje og løsningsmidler. Treet kan bli misfarget når det blir behandlet; det bør ikke brukes på nylig malt eller beiset treverk. Men det kan brukes på trykkimpregnert trevirke, allerede forvitret tre og tre som er beiset i det siste. Når det er brukt, bør dette produktet bli børstet på, men hvis det er påført med en sprøyte eller rull, bør det være back-børstet for beste penetrasjon.

Thompsons vannlåselement Multi-Surface


Thompsons vannlåselement Multi-Surface fungerer på både tre og murstein, samt betong, fliser, skifer og stukkatur. Den er utformet for å trenge gjennom materialet som den er påført, og gir også UV-beskyttelse for denne overflate. Det vil imidlertid ikke beskytte trevirke fra snu grått over flere år. Dette produktet skal på nytt hvert tredje år for den beste vannavvisende ytelse. Merk at hvis det er brukt for tykk, brukt over en våt overflate, eller hvis temperaturen synker under 40 grader Fahrenheit innen 48 timer etter påføring av den, vil dette produktet utvikle en fet eller klissete konsistens.