Hovudside

Hvordan å rydde opp Hjem Oppvarming Oil

by Walther

Hjem oppvarming oljesøl er farlig og må tas opp umiddelbart. De kommer i to varianter: små, håndterbare søl som du kan rydde opp selv, og større utslipp som du må kontakte et profesjonelt rengjøringsfirma for å få hjelp på. Utslipp kan være forårsaket av en lekkasje eller drypp eller et overfylt tank, eller fra drivstoff blir satt på feil sted. Uavhengig av størrelsen på utslippet, eller hvordan det var forårsaket, må du reagere raskt før fyringsolje som en sjanse suge inn gulv, sprekker eller bjelker, og dermed gi deg en mer vanskelig opprydding.

Bruksanvisning


•  Slukk alle eventuelle gnister eller flammer inkludert sparebluss på ovner eller varmeapparater. Ikke bruk elektrisk utstyr for å rydde opp sølet - ikke engang en støvsuger. Og, selvfølgelig, ikke røyker i området.

•  Toss sagmugg eller kattesand liberalt og direkte på utslippet. Ved hjelp av en spade, scoop den gjennomvåt materialet i plastposer, plassere poser utenfor for henting. Kast alt som kom i kontakt med hjemmet fyringsolje som ikke kan rengjøres, spesielt absorberende materialer.

•  Bland varmt vann og husholdningssåpe i en bøtte og kraftig rene gulv og bjelker med en mopp og svamp. Være årvåken for å rense alle mulige området, inkludert under elektronisk utstyr og i hjørner og vanskelig å nå områder.

•  Alltid ringe en profesjonell olje opprydding selskap for store utslipp og rapportere utslipp til lokal eller statlig avdeling av naturressurser eller økologi. Kommunisere med ditt hjem forsikringsselskapet er også en god idé.

Tips og advarsler


  • Åpne alle tilgjengelige vinduer og dører ved rengjøring til beste sirkulere luft til området.
  • Ved rengjøring, bruk vernegummihansker og sko som du er villig til å kaste ut etterpå. Vaske alle områder av kroppen din som kommer i kontakt med brennstoff grundig.
  • Avhengig av størrelsen på utslippet, kan du ønsker å bo på et hotell eller motell før er løst for å unngå eksponering for giftige kjemikalier i saken.