Hovudside

Hvordan Plant innendørs med Pots

by Walther

Hvordan Plant innendørs med Pots

Potteplanter er attraktive og naturlige tilskudd til et hjem. Fra urter og krydder til blomstrende planter og kaktus, er det mange typer av potteplanter som rettferdig godt innendørs. Bruk feilaktig plante teknikker og din innsats vil være ubrukelig, som selv de mest hardføre planter trenger å bli puttet riktig i potter av riktig størrelse med god drenering. Lære å riktig plante innendørs med potter for å sikre riktige vekstvilkår for plantene dine.

Bruksanvisning


•  Forbered en pott for din plante som er stor nok til å gi en tomme av plass rundt røttene av anlegget, men ikke mye mer, som en overdimensjonert potten kan se vanskelig beplantet med en liten plante.

•  Hell en tomme av ertestore grus i bunnen av potten dersom den ikke har dreneringshull. Hvis potten har dreneringshull, hoppe over grus og legg den over en plate eller et brett for å fange overflødig vann.

•  Hell et lag av plantejord inn i bunnen av potten. Bygge opp laget akkurat nok slik at anlegget kan passe inn med noen få inches til overs mellom stammen base og toppen av potten.

•  Sett anlegget i potten, sentrert over jordlaget. Fylle området rundt anlegget, mellom røttene og den siden av potten, med mer potting jord for å feste den i potten og legge et lag med skitt på toppen av røttene, men la ca 2 inches mellom toppen av skitt lag og toppen av potten.

•  Vann anlegget i henhold til anbefalt mengde og hyppighet. Tøm og erstatte vannet vekk skuff eller plate jevne mellomrom for å unngå overløp.