Hovudside

Hvordan bygge en innendørs Grow Box

by Walther

Hvordan bygge en innendørs Grow Box

Bygge en innendørs vokse boksen kan hjelpe deg å holde forholdene i hagen din konstant gjennom årstidene innen sikkerheten i ditt eget hjem, vekk fra skadedyr som insekter, fugler og gnagere som kan prøve å få på avlinger. En innendørs vokse boksen kan være meget liten eller meget stor, og størrelsen kan endres for å passe inn i omgivelsene. Kostnaden med å lage en innendørs vokse boksen avhenger i stor grad på materialer og utstyr som brukes, men du kan opprette en kvalitet vokse boks for mindre enn $ 100.

Bruksanvisning


•  Finn eller konstruere vokse boksen. Det er mye lettere å finne en vokse boks enn å bygge en. En gammel skap eller kabinett er ideell for en innendørs vokse boksen. Disse kan bli funnet på garasje salg eller i klassifisert oppføringer i aviser eller på nettet. Bygging av boksen er ikke ideelt fordi råvarene vil trolig koste mer enn en brukt skap eller skap.

•  Innkjøps lys. Unngå overflødig varme forårsaket av metallhalogen eller HPS pærer. Kjøpe lysrør i stedet. Kjøpe nok lys til å dekke hele taket av vokse boksen.

•  Installer lysene. De fleste lysrør komme med et innslag som har bevilget spots for skruer for å gå gjennom. Skru av lysene i taket av vokse boksen. Teip elektriske kabler fra lysene sammen.

•  Bor et hull på baksiden av boksen. Kjør de elektriske kablene gjennom hullet. Trekk kablene gjennom hullet. Koble kablene til strømlinjen. Koble strømlinjen til et tidsur.

•  Linje innsiden av vokse boks med Mylar eller aluminiumsfolie. Disse materialene vil bidra til å reflektere lys. Legg en duk, presenning eller dryppvernet i bunnen av boksen for å holde skitt og vann fra å skade boksen.

•  Kjøp et bad avtrekksvifte. Bore et hull inn i baksiden av kabinettet størrelsen på avtrekksvifte. Installer avtrekksvifte i det hullet og montere den der med skruer. Dette vil holde luften i vokse boksen frisk.

•  Koble til avtrekksvifte og tidsur. Still inn timeren slik at det går på og av når plantene trenger lys og mørke. Forskjellige planter krever forskjellige lys tidsplaner. Test utstyr. Sette potteplanter i og la dem vokse.