Hovudside

Slik feilsøker alarmsystemer

by Walther

Slik feilsøker alarmsystemer

I økende grad er det offentlige avhengig av alarmsystemer for å holde inntrengere og tyver ut av sine hjem og bedrifter. Disse alarmsystemer, på grunn av deres elektriske enkelhet og funksjon, er ekstremt pålitelig. Når de ikke er, kan sikkerheten bli kompromittert og uro om personlig sikkerhet kan øke. Med mindre de er tuklet med av inntrengere, kan årsakene til at de ikke fungerer vanligvis spores tilbake til installasjonsfeil heller enn en feil system. Rettshåndhevelse håndhever bøter for flere falske alarmer, multiplisere trusselen om disse villfaren systemer. Bruk en trinn-for-trinn prosedyre for å sjekke ut din plagsom alarmsystem.

Bruksanvisning


•  Slå av strømforsyningen til alarmen. Bruk en skrutrekker til å lirke av UNITA € ™ s dekselet. Sjekk ledningene nøye. Ser på tråder av ledningene. Sørge for at de alle gjemt under skruehodet og satt helt i eller under terminalen.

•  Dra på ledningen på eller under terminalen lett, sjekke for slark. Undersøke klemmeskruene for å sørge for at de ikke skjære gjennom tråder av wire pakket rundt dem. Sjekk hvordan de er tvinnet rundt skruene for å sørge for at de blir trukket i samme retning skruen strammes. Fjern eventuelle små biter av metalltråd liggende nær kontaktene i rekkeklemmen.

•  Sjekk strømforsyning neste. Se å søke om strømlampen er ikke på når hovedstrømkilden er. Undersøke sikringene hvis lyset er ikke på. Begynne å sjekke sikringene på kontrollpanelet og jobb deg vei til hovedenheten. Erstatte eventuelle blåst sikringer en om gangen og sjekke systemet etter å erstatte hver enkelt du finne blåst.

•  Sjekk systembatteriet neste, og pass på at kontrollpanelet fungerer på bare batteriet. Slå av hovedtilførselen og sjekk for å se at systemet fortsatt fungerer. Hvis det ikke er det, bytt batteriet hvis det har vært fem år, eller i nærheten av det, siden batteriet ble installert.

•  Tøm og nullstille systemet hvis varsellampen lyser. Undersøke døren tastaturet for å sørge for at det er passende riktig. Justere det som trengs. Hvis dette ikke løser det, fjernes panelet, hold nede varsellampen manuelt for å tillate det å nullstille. Slipper den og se om det holder seg. Bøy sabotasje lys spaken veldig lett å justere det tilbake til justering.

•  Se på tastaturet for å sjekke eventuelle sone lys som oppholder seg på, selv etter reset. Gå til hver detektor plassering og undersøke detektoren tett på jakt etter skader eller sprekker i møte med det. Sjekk hvordan dørene stenger i denne sonen for å sørge for at de avsluttende fullt, hvis du finner noe galt med detektoren.

•  Kontroller kablingen for hver sone hvis detektorene er greit, og dørene er lukket. Tilbakestille inngangs / utgangssone hvis du er plaget av alarmen går av umiddelbart ved innreise. Hvor du kommer inn er ikke satt som en inngang / utgangssone.