Hovudside

Hvordan få Baseboard Glue Av en Wall

by Walther

Liming vinyl eller PVC gulvlister til en vegg holder den på plass i mange år, i hovedsak på grunn av styrken av limet som brukes. Demontering ofte krever oppvarming av lim før trekke styrene unna. Dette etterlater vanligvis et tynt lag med lim bak at du må flytte før du kan bytte ut baseboard eller gjøre noe annet med den delen av veggen. Ved å bruke varme, kan du gjøre dette limet rest flyttbare også, slik at du kan skrape den av og la bare nakne veggen bak.

Bruksanvisning


•  Plasser en strimmel av maskeringstape langs kanten av gulvet ved foten av veggen for å forhindre smeltet lim fra å falle ned på gulvet og tørking på plass.

•  Still inn varmepistol til middels varme. Holder dysen til varmepistol omtrent fire inches unna overflaten av veggen rettet mot den bunnplate lim. Utløse varmen fra varmepistol, og deretter bevege munnstykket over limet i en back-og-tilbake bevegelse for å lede varmen på baseboard lim. Fortsett å flytte pistol til limet begynner å smelte og sag på veggen.

•  Slå av varmepistol. Skrape av delvis smeltet limet fra veggen med en sparkel. Tørk av knivbladet av med et stykke tøy innimellom for å unngå riper i veggen med størknet lim på bladet. Gjenta oppvarming og skraping prosessen til youâ € ™ ve fjernet så mye lim fra overflaten som mulig.

•  Gni overflaten av veggen i en sirkulær bevegelse med en # 0000 stålull for å fjerne eventuelle limrester savnet av knivbladet.

•  Bland 1 kopp klar ammoniakk i en gallon av kjølig vann. Bruk mix å rengjøre veggen langs sin base der du fjernet limet. Skyll med kaldt vann og tørk med et stykke tøy.