Hovudside

Om Innkjørsel Patrol Alarmer

by Walther

Oppkjørselen patrulje alarmer kan brukes på hvilken som helst lengde oppkjørselen. Alarmene varsle hus at noen har kommet inn i oppkjørselen og kan gi hus noen få minutter å forberede for en uanmeldt besøkende. Den forteller også hus når en forventet besøkende kommer, slik at hus kan møte besøkende utenfor hvis hun ønsker.

Fordeler


En oppkjørselen patrulje alarm kan også brukes på inngangen til et dekk eller veranda. Alarmen sender et signal om at du kan høre varsler deg når noen kommer inn i området alarmen er satt opp. Den kan også brukes til å overvåke postkassen. Det finnes forskjellige områder for oppkjørselen alarmer opp til 400 fot.

Ulemper


Oppkjørselen patrulje alarmer jobbe via et infrarødt signal. Når noe avbryter signalet, er et annet signal sendes til mottakerboksen inne. Dette betyr at de fleste oppkjørselen alarmer ikke kan fortelle forskjellen mellom et menneske, bil eller dyr. Alarmen kan gå ut i tunge stormer der det er mye av greiner beveger seg rundt eller blir dratt fra trær og kastet inn signalet. Hvis det er mye av dyrelivet i området, vil alarmen utløses hvis et dyr kommer inn i området som dekkes av det infrarøde signalet --- enda et ekorn. Siden oppkjørselen patrulje enheten bruker batterier, for å holde opp beskyttelsen, må du kontrollere og skifte batterier etter behov. Batteriets levetid avhenger av hvor ofte alarmen registrerer bevegelse i dekningsområdet.

Typer


Det er en type oppkjørselen patrulje alarm, selv om det er mange forskjellige merker. Uansett hvilket merke du velger, fungerer de samme. Gjennomsnittlig areal dekket er 400 meter fra sensoren til mottakeren. Sensoren er montert på det området du trenger for å overvåke, og mottakeren er montert inne i hjemmet. De fleste merker bruker tre C-batterier i sensoren og en 9-volts batteri i mottakeren. Noen bruker en 9-volts batteri og tre AAA-batterier, som kan kreve hyppigere skifte batterier.

Bekymringer


Utefølerens av oppkjørselen patrulje alarm er vanntett og kan monteres i et område som må overvåkes. Minimal verktøy er nødvendig for å installere sensoren og mottakeren, noe som gjør dette sikkerhetssystemet enkel å installere og bruke for den som ikke har verktøy eller ikke vet hvordan du bruker verktøy. Sensoren trenger ikke å være montert høyt, hvilket ga selv person som ikke kan klatre opp en stige enkel installasjon. På grunn av den enkle installasjonen og fordi enheten fungerer på radiofrekvens og bruker ikke ledninger, kan den gjennomsnittlige hus enkelt installere en innkjørsel patrulje alarm.

Konklusjon


Oppkjørselen patrulje alarm kan være en livredder hvis hus er flittig i å sørge for at batteriene fungerer i både sender og mottaker. Du bør aldri stole på et sett batterilevetid og bør teste sensoren minst en gang i uken for å være sikker på at systemet fremdeles fungerer som det skal. Hvis du bor i et farlig nabolag, alltid vær forsiktig når du går utenfor for å møte den personen som utløst sensoren med mindre du venter en besøkende.