Hovudside

Husqvarna LR 121 Specs

by Walther

Husqvarna LR 121 er en ridning gressklipper designet for bruk i bolig. Det er en av de senere modellene i LR linjen, som vises i 1996 og senere avviklet. LR 121 er fortsatt tilgjengelig for kjøp på internett, imidlertid, og i visse butikker.

Motor og Power Spesifikasjoner


Husqvarna LR 121 er utstyrt med en Briggs og Stratton motor nr 285707. Det kan brukes i enten en høy eller lav gir og har to turtall, raske og langsomme. Tenningssystemet er batteridrevet og startes og stoppes med en tenningslåsen. Den har en front-aksel og transaksel vende system.

Bremser og annet utstyr


Husqvarna LR 121 har en kombinasjon clutch / bremsepedal som brukes til å både stoppe klipperen og engasjere bladene. Parkeringsbremsen låser klipperen i posisjon når den ikke er i bruk og koplingsspaken styrer bladene direkte. Den har også en gressklipper høydejustering knott og en mover løftespak som hever og senker klippeaggregatet.

Spesifikasjoner


Husqvarna LR 121 klipperen er utstyrt med frontlysene på visse modeller. Den kommer også med en bioklipp blad for hagearbeid. Klipperen komponenter kan demonteres for service.