Hovudside

Innendørs Hage Planer

by Walther

Innendørs Hage Planer

Gartnere må tenke på hvor mye lys sine planter trenger når du planlegger en innendørs hage. Ifølge Cornell University Extension, planter vanligvis faller i tre kategorier når det gjelder nødvendig belysning: ". Likegyldig" lang dag, kort dag og Long-dagers planter trenger 14 timer med lys for å danne knopper, kort-dagers planter trenger 10 til 12 timer, og likegyldige planter danne knopper uavhengig av hvor mye lys de mottar. Gartnere bør velge planter til å vokse basert på lyset de kan gi.

Bruksanvisning


•  Legg inn en kunstig lys stå i området der du ønsker å dyrke planter som trenger lang- eller kort dag belysning. Bruk gløde 100- til 150-watts pærer minst 4 meter over løvverk, eller lysrør over planter. Mengden av kunstig lys du skinne på planter avhenger av deres type. For eksempel afrikanske fioler trenger minst 12 timer med kunstig lys om dagen for å blomstre.

•  Hang en ren gardin på et sørvendt vindu. Sørvendte vinduer får mest lys. Sukkulenter trenger så mye lys som de kan få, men noen planter kan brenne hvis gitt direkte sollys.

•  Sett plante voksende stands nær vinduer og under voksende lys. Ofte er det ingen hard-og-rask regelen når det kommer til hvor mye lys som en plante trenger å motta. For eksempel vil orkideer bli solbrent når den plasseres for nær vinduer og vil ikke blomstre hvis de plasseres for langt unna. Du må være i stand til å justere anleggets plassering slik at det får nok lys.

•  Løft opp din plante containere for å sikre at de alle har dreneringshull som er minst en halv tomme i diameter. Beholdere eller potter uten drenering øke risikoen for din husstand planter entreprenør en soppsykdom. Beholdere bør settes på tallerkener som har et lag med ert grus til hjelp i drenering og fuktighet.

•  Hell potting jord inn i containere. Du kan lage din egen plantejord ved å blande en del loamy jord, en del torv mose og en del perlite. Butikk potting jord på et tørt og kjølig sted for å plante innendørs hage.

Tips og advarsler


  • Vann innendørs planter med regn vann eller flaskevann for å hindre at salt akkumulering i jord.
  • Unngå å bruke skitt i hagen din for potting jord. Smuss som ikke har blitt sterilisert kan inneholde soppsporer og andre skadedyr.