Hovudside

Hvordan en Bump Key arbeid?

by Walther

Hvordan en Bump Key arbeid?

Hva er en Bump Key?


En bump nøkkel er en uttrykkelig utformet nøkkel som brukes til å låse opp noen lås som et nøkkelemne passer inn. En bump key fungerer vanligvis for alle andre låser som er identiske i strukturen. Dessverre, kriminelle bruker bump keys i den hensikt å bryte seg inn og låse nøkkelbaserte låser som er omfattet av en sylinder og vannglass. Bump keys tillate kriminelle å unngå å forårsake skade på låsen, og det er heller ingen indikasjon på et innbrudd eller at låsen ble stadig utsatt. Støt nøklene har blitt utnyttet av kriminelle i mange år. Derfor er det viktig at låseeiere blitt mer klar over hvor lett det er for kriminelle å bryte seg inn i sine sluser uten dem noen gang å realisere den.

Bump Keys kan være en trussel mot en Lock Eierens Sikkerhet


Rundt 1970-tallet, var det Danmark låsesmeder som brukte en spesiell metode for å låse opp låser. Denne spesielle fremgangsmåte er involvert banket på sylinderen en lås, og samtidig å trykke på baksiden av låsepluggen. Dette ville føre pinnene til å løsne på innsiden av sylinderen. Pluggen vil da lett skli rett ut, slik at låsesmeder å demontere låsen raskt. Rundt 2002 eller 2003 ble bump nøkkel identifisert som en potensiell trussel mot en lås eierens sikkerhet som tillater kriminelle med mulighet for enkel breaking og inngåelse låser ulovlig. I enkelte geografiske områder, kan det være ulovlig å besitte en bump nøkkel, og hvis fanget med en, kan den enkelte bli arrestert og tatt med til fengsel.

Hvordan en Bump Key arbeid?


En bump nøkkel kan være lett å bruke; Men for å få nøkkelen til å fungere korrekt, nøkkelen må settes helt inn i låsen. Det neste trinnet er å trekke brak nøkkelen bakover med ett klikk. Deretter sted lett trykk på tasten og slå bump nøkkelen litt mens du trykker mot fasit. Dette vil holde nøkkelen i å returnere tilbake til første posisjon når stiftene er justert. Til slutt, og samtidig opprettholde trykket på bump nøkkel, streik nøkkelen med en liten gjenstand av noe slag, som håndtaket på en skrutrekker, for eksempel. Låsen skal låse opp på dette punktet. Hvis låsen ikke låse opp etter noen forsøk, kan det være fordi nøkkelen ble satt inn feil eller nøkkelen er ikke kuttet riktig.