Hovudside

Hvordan lage en Portable Fire Pit

by Walther

Hvordan lage en Portable Fire Pit

Brann pits har blitt den nyeste måten å slappe av og nyte hagen din og å tilbringe tid med venner og familie. Hvis du har tenkt på å få en brann gropen, men ønsker ikke at det skal være permanent på ett sted, hvorfor ikke lage en bærbar gropen som du kan flytte rundt når du vil? Du kan selv ta den med deg når du går til bakluke parter, venners hjem eller til parken.

Bruksanvisning


Plassering av Fire Pit


•  Velg et sted som er en trygg avstand fra trær, hus, bil, snorene og utemøbler.

•  Plasser smijern anlegget stå på et plant underlag, og deretter plassere den i rustfritt stål wok og stå på toppen. Anlegget standen vil gi ildstedet høyde. Kontroller at bollen er nivå og at det ikke velter når du plasserer tre eller kull inne. Stativet som følger med wok hjelper den runde bunnen av bollen å bo nivå uten å flytte rundt.

•  Plasser enten kull eller tre inne i bollen avhengig av hvordan du ønsker å bruke den gropen. Bruk tre hvis du planlegger å bare sitte rundt bålet. Hvis du har tenkt å lage mat på det kan være lurt å bruke kull, som forblir tent lenger og fordele varmen mer jevnt. Plassere en grilling rist på toppen for matlaging.

Tips og advarsler


  • Ikke bruk wok til matlaging mat etter å plassere tre eller kull inside.Place bare små mengder av tre eller kull inne i wok å unngå å skape en brann som er for stor til å manage.Keep barn borte fra brann groper.