Hovudside

Kjøkken Brannsikkerhet for Kids

by Walther

Kjøkken Brannsikkerhet for Kids

Matlaging er den ledende årsak til hjemmet branner i USA. Fordi kjøkkenet er et felles sted der hjemme branner starter, er det viktig å utdanne deg selv og dine barn om farene ved brann og lære dem grunnleggende ferdigheter for hvordan man skal oppføre seg på kjøkkenet. Ta noen enkle forebyggende tiltak kan forhindre en tragedie skjer.

Utdanning


Barn er naturlig nysgjerrige om brann. Lær barna at brannen er ikke et leketøy og at varme ting kan brenne dem. Vis dem som elementer i kjøkkenet er farlige og forklare hvorfor. Lag kjøkken regler for når barn kan gjennomføre aktiviteter på kjøkkenet (bare med en voksen). Det er mange farer bortsett fra brann som kan forårsake skade på kjøkkenet som varmt, tunge panner som kan slo over eller trukket ned på et barn, kniver og elektriske apparater. Benytt anledningen til å gå over disse andre farer med dem også. Barn lærer ved eksempel, så hvis du øve gode vaner på kjøkkenet, barna er sannsynlig å etterligne deg.

Observasjon


Voksne må alltid ha tilsyn med barn som spiller på kjøkkenet eller deltar i matlaging aktiviteter. Barn bør ikke være uten tilsyn på kjøkkenet i lengre tid. Det kan ta bare sekunder for et barn å starte en brann ved et uhell på kjøkkenet. Foreldre bør også holde et øye med sine barns oppførsel utenfor kjøkkenet og være klar over noen bevis for et barn som leker med ilden. Hvis du oppdager brannskader på klær eller sengetøy eller ta barnet ditt leke med fyrstikker, er dette en god tid til å vurdere brannsikkerhet med dem. Det vil ikke hjelpe å skremme dem, men en ærlig diskusjon om brannen kan redde liv.

Forebygging


Den amerikanske Brann Administration anbefaler at du holde barna borte fra området innen tre føtter rundt komfyren og hvor som helst som varm mat og drikke blir forberedt. Bruk ovnens rygg brennere når det er mulig og ikke holde barna når du lager mat eller i kontakt med varm mat og væske. Snu potten håndterer bort fra kanten av komfyrtopp og sikre at alle enheten ledninger er kveilet og ikke hengende over disk kanter.

Utstyr


Sjekk alle kjøkken deteksjonsutstyr for feil og sikkerhetsspørsmål. Dine apparater bør være i god stand med noen løse eller slitte ledninger eller ødelagte støpsler. Utsalgssteder bør ikke bli overbelastet med plugger og skjøteledninger bør ikke brukes for mye. Ditt hjem bør inneholde bakkefeil kretsutkoblere og / eller bue-feil kretsutkoblere, som hindrer elektrisk støt og brann. Kontakt en kvalifisert elektriker hvis du har spørsmål om noe, inkludert installasjon av enheter og andre gjør-det-selv-prosjekter. Erstatte eller reparere apparater som gnist, lukter uvanlig eller overoppheting. Endelig dekke eventuelle ubrukte uttak med plast sikkerhet dekker hvis småbarn eller små barn bor i ditt hjem.

Forberedelse


Du kjøkken bør være utstyrt med en røykvarsler, brannteppe og brannslukningsapparat. Vær sikker på at hvert medlem av husstanden vet hvor disse elementene er plassert og hvordan du skal betjene dem. En voksen bør sjekke batteriene i røykvarsleren ofte. Du bør også lære førstehjelp for brannskader, har et førstehjelpsskrin hendig på kjøkkenet og har en familie brann plan på plass. Utdanning og forebygging kan gå en lang vei med barn - men det er viktig å være forberedt i tilfelle en nødsituasjon skjer uansett.