Hovudside

Hva er den beste måten å rense Menneskelig urin fra møbeltrekk?

by Walther

Ulykker kan noen ganger oppstå på møbler, forlate en å finne ut en måte å få en urin flekk ut av møbeltrekk. Mens det er retail produkter som hevder å fjerne urin flekker, kan disse elementene være dyrt, og ikke mer effektiv enn en enkel hjemmelaget løsning. I stedet lage din egen urin remover ved hjelp av noen billig husholdning ingredienser.

Blot


Handle raskt når urin kommer i kontakt med møbeltrekk. Bruk en klut eller papirhåndklær til blot opp så mye av flekken som mulig, før den har tid til å sette inn møblene. Blot, ikke gni, som rubbing kan spre urinen til områder som ellers ville være upåvirket av urin.

Flytende oppvaskmiddel


Flytende oppvaskmiddel fungerer som et mildt rengjøringsmiddel som vil rense urin som ennå ikke satt i. Legg noen dråper vaskemiddel på en våt klut, og arbeide inn i flekken. Dette vil bidra til å rydde flekken uten å skade møbeltrekk.

Eddik


Hvit eddik virker raskt å bryte opp ammoniakk funnet i urin. Dette vil rense, desinfisere og fjerne lukt området av polstringen som har kommet i kontakt med urinen. I en sprayflaske, blande en løsning av en kopp vann, en kopp hvit eddik. Spray et tungt belegg av denne oppløsning på urin flekk, og la det stå i 15 minutter. Deretter blot med en fuktig klut for å absorbere overflødig rest.

Bakepulver


Til slutt, belegge den med et sjikt av natron, som fungerer som et luktfjerningsmiddel som skal absorbere urin lukt. Etter bruk av eddik søknad, dekke stoppede område med et tykt lag av natron. La sitte i 20 minutter, deretter arbeide inn i møbeltrekk med en klut eller myk børste. La tørke, deretter vakuum over området for å samle noen left natron rester.