Hovudside

Mektigste AA Lykter

by Walther

Mektigste AA Lykter

Lykter er nyttige verktøy. Enten du holde en i hjemmet for å gi lys under et strømbrudd eller bruke en til å belyse fortauet mens du lar hunden ut, jo sterkere lys, jo bedre. Lykter som kjører på AA-batterier er ønskelig av mange på grunn av sin kompakte størrelse. Til tross for sine små størrelser, kan du fortsatt finne AA-drevne lommelykter som er kraftige.

Mag Lite 3 watt LED lommelykt


Mag Lys nyter et sterkt rykte når det kommer til lommelykter. Mag Lite 3 watt LED lommelykt går på to AA-batterier og har en kraftig fokus strålen. For tider da svakere lys er nødvendig, har lommelykten et stearinlys-modus. Lysstrålen er hvit i fargen, og den intelligente energikilde administrasjonsfunksjonen forlenger batterilevetiden. På nettsteder som Amazon, hvor du kan kjøpe lommelykt, mottar modell høy vurderinger fra brukere av produktet.

4Sevens Quark AA² Regular lommelykt


Den 4Sevens Quark AA² Regular lommelykt mottar en totalvurdering på 7,8 av 10 og en 8 for lyseffekten fra Light-Reviews.com. Lommelykten leveres med en nylon hylster, lanyard og to AA-batterier. Fem modes-- måneskinn, lav, middels, høy og SOS, gi brukerne kontroll over strålestyrken, som er en nøytral hvit i fargen. Hvis du bruker lommelykt på den høyeste styrken, sørg for å holde noen ekstra batterier på hånden som denne innstillingen spiser opp batterilevetid.

Stream ProPolymer Lommelykt


Stream ProPolymer serie med lommelykter opererer på fire AA-batterier og har en varighet på opptil 155 timer. Lykter komme med en håndledds snor og er tilgjengelig i gul eller svart. Lysstrålen kommer fra syv hvite LED pærer. En uknuselig polykarbonat linse er utstyrt med et ripesikkert belegg. Lyset er vurdert for farlig bruk plassering, noe som sikrer en kraftig stråle.

NiteCore EX Series Lommelykt


Den NiteCore EX-serien av lommelykter opererer på et enkelt AA-batteri, og er kompakt nok til å passe i lommen. Betjene lyset ved å vri på hodet for å øke lysstyrken, som spenner 6-160 lumen. Batteritiden er gjennomsnittlig 32 timer. Kroppen er laget av militær-grade aluminiumslegering med bjelken leveres av LED-pærer. Lys Junction selger produktet, som mottar høye karakterer fra brukerne.