Hovudside

Hvordan installerer jeg Netting i en kjeller?

by Walther

Enten det er for skadedyrbekjempelse, eller kjæledyr kontroll, er netting et nyttig verktøy i en kjeller. Det er flott for corralling dyr og holde insekter i sjakk. Kanskje du ønsker å installere noen netting, for å slå kjelleren til et annet lekerom for din familie. Mange idretter kan spilles ved hjelp av gjør-det-selv-installert netting. Fra badminton til batting, eller andre idretter som krever netting, er det ingen begrensninger for å skape en kjeller lekeområde ved hjelp av mesh sport netting.

Bruksanvisning


•  Mål kjelleren området, der du ønsker å installere netting. Måle lengden man ønsker nettingen til å være mellom veggene, samt høyden.

•  Skjær en del av netting fra enten en rull med mesh sport netting, hvis du installerer en sportsbil nett - eller en rull med den mer tett vevd insektsnetting, hvis målet er å inneholde feil, dyr eller fugler.

•  Hold den ene kanten av netting mot veggen og fest det ved å hekte den ene enden av en skrue i veggen krok gjennom nettingen. Skru kroken inn i veggen. Gjenta flere ganger ned på siden av nettingen.

•  Tett netting til veggen, ved å bruke gummi sement til avregning kanten og trykke den fast mot veggen for å sikre det, med en sparkel.

•  Trekk nettingen lært til den motsatte enden av veggen, og gjenta trinn 3 og 4 for å sikre nettingen i kjelleren.

Tips og advarsler


  • Hvis du fester en plass for små dyr, eller hindre insekter fra å bevege seg inn i eller ut av kjelleren, gjentar du trinn 3 til 5 for tak og gulv, også.