Hovudside

Hva er farene ved å bruke tre kasseroller?

by Walther

Hva er farene ved å bruke tre kasseroller?

På en årlig basis, en av seks amerikanere opplever en matbåren sykdom, ifølge Centers for Disease Control. Siden disse sykdommene er forårsaket av ulike bakterier introdusert inn på kjøkkenet forberedelse området, forbrukere er forsiktig evaluering av deres forberedelser metodikk og utstyr. Tre kasseroller kan være av spesiell interesse. Til tross for sin holdbarhet, fleksibilitet og naturlig skjønnhet, trebaserte materialer i et kjøkken miljø utgjøre flere farer.

Definisjon


En av tre kokekaret er enhver trebaserte instrument eller apparat som brukes på kjøkkenet. Dette inkluderer gafler, kniver, skjeer, boller og kopper samt visper, stekespader, peelers, sleiver og skjærebrett. I motsetning til rustfritt stål, metall og glass, er tre et porøst materiale som har en tendens til å absorbere noe som kommer i kontakt med den. Foruten vann, soaks tre opp bakterier og lukt.

Bakterier


Treredskaper er vanskeligere å rengjøre enn glass, metall, rustfritt stål eller plast kjøkken instrumenter. The University of Missouri frarår å bruke tre skjærebrett, fordi de er mer sannsynlig å huse bakterier. Selv etter en grundig rengjøring, melder universitetet at nesten 75 prosent av bakteriene ble absorbert inn i porene i treverket, noe som medfører risiko for å forurense andre matvarer som kom i kontakt med den.

Gluten intoleranse


Treredskaper utgjør en risiko for folk som er gluten-intolerante og har en negativ reaksjon på hvete, rug, bygg og havre. Bare ett molekyl av gluten, for eksempel, selv om den usynlig for det menneskelige øyet, er nok til å ha negativ innvirkning på noen som er gluten-intolerante. Mercy Health Partners advarer om at ethvert tre redskap som har rørt en gluten substans er utrygt å bruke med en gluten-intolerant person. Uavhengig av hvor mange ganger de redskapene kan ha blitt vasket og renset, porøsiteten i tre presenterer fortsatt en fare for kryssforurensning.

Andre farer


Tre kasseroller er også utsatt for kutt og sår, som er farlig for to grunner. Bakterier kan gjemme seg i kutt og lunder av tre, noe som gjør dette materialet er vanskelig å rengjøre. I tillegg, bretter og kutte tre kjøkkenutstyr har skarpe overflater som kan ripe eller punktere Usera € ™ s hender eller munn. Tre kasseroller er også brannfarlig og bør ikke plasseres ved komfyrtopp.

Forebygging


Å redusere farene ved bruk av tre kasseroller, sørg for at de er laget av et hardt treslag som lønn, i stedet for et bartre som furu, og har blitt behandlet for å motstå bakterier. Under opprydding, dona € ™ t la dem slikke i vann da dette oppfordrer bakterievekst og bruk en teskje av blekemiddel per liter vann som desinfeksjonsmiddel. Kast tre kasseroller når de utvikler kutt og grooves.