Hovudside

Grave Spesifikasjoner for 20-by-40 rektangulær svømmebasseng

by Walther

Grave Spesifikasjoner for 20-by-40 rektangulær svømmebasseng

Tenk deg moroa av å slappe av i din egen inground basseng. Som du ser ut av vinduet og se familien din lykkelig og trygt nyte ditt skaperverk, vil du bare nødt til å smile med stolthet. Enten du bygge den selv eller leie en entreprenør, kan den vanskeligste delen være å avgjøre hvilken type basseng å bygge. Begge sprøytebetong og glassfiber bassenger er ekstremt holdbare. Byggeforskrifter etablere avstand bassenget må være fra tilstøtende eiendom og basseng fekting krav. Sjekk med din lokale bygningen avdeling for disse kravene før du planlegger eller bygge bassenget.

Grunne Pools


Grunne bassenger er 1- eller 2-meter dyp og brukes for å kjøle seg eller av små barn. Dybden av utgravning for en inground bassenget vil være en eller to meter pluss 3 inches. Utgraving vil være 20 meter pluss 1-tommers bred x 40 fot pluss 1 cm i lengde. Tillate ekstra plass for eventuelle sement kanter eller gangveier.

Lap Pools


Runde bassenger er vanligvis bygget i en langstrakt rektangel. Hovedsakelig for svømming runder frem og tilbake fra den ene enden til den andre, gir runde bassenger svømming trening. En 4-fot dypt basseng vil ha en utgravning dybde på 4 meter pluss 3 inches. En annen tomme er nødvendig rundt sidene. Utgravingen ville være 20 meter pluss en tomme bred og lengden er 40 meter pluss 1 tomme.

Spill Pools


Spill bassengene er bygget slik at begge ender av bassenget er 3 1/2 meter dyp, med en dybde på 5 meter i sentrum. Senteret utgraving dybde vil være 5 meter pluss 3 inches. Begge ender vil bli gravd til 3 meter og 9 inches. Legge til en ekstra tomme til lengden og bredden av utgravningen. Gjøre kvoter for flere strukturer på sidene om nødvendig.

Profesjonelle Dybde Pools


Profesjonelle dybde bassenger er 8-meter dyp over hele lengden av bassenget. Utgravingsdybde vil være 8 og 1/4 meter. Ytterligere 12 inches må graves i den ene enden for å gi plass til montering av en tørr brønn sumpen. Tillate ekstra plass for tillegg av en kortstokk eller tilgang til et stupebrett.