Hovudside

Hva er en brannalarm Kodet System?

by Walther

Hva er en brannalarm Kodet System?

Installere et brannvarslingsanlegg eller røykvarsler i hjemmet kutter ned på trusselen om en brann. Men det vil bare gi deg den beskyttelsen du forvente hvis enheten du installerer møter kvalitet og funksjonalitet standarder. En brannalarm kodet system er en serie av etablerte, publisert regelverk som gjelder for alle aspekter av brannalarmer.

Betydning


Brannalarm kodet systemer gir standarder for brannalarm produsenter, installatører, lærere og huseiere. Hensikten med et slikt system er å redusere ikke bare sannsynligheten og alvorlighetsgraden av en brann, men også virkningen av risikoen fra ild, røk og hvilke handlinger de forårsaker. En brannalarm kodet system er forskjellig fra en lokal brann kode eller byggeforskriftene, som kan omfatte generelle regler for brannsikkerhet som en del av et mer omfattende sett med retningslinjer.

Kilde


I USA, nasjonalt anerkjent brannalarm kodet system hvis National Fire Alarm Code, eller NFPA 72, utgitt av National Fire Protection Association. Dette omfattende kode oppdaterer årlig og gir regler og retningslinjer for brannalarm produksjon, installasjon og bruk. Som et hus, kan det hende du ikke trenger å bli kjent med koden. Å velge en alarm og et installasjonsprogram som følger anbefalingen er imidlertid en måte å sikre at du får en alarm som gir den beskyttelsen du trenger.

Elements


NFPA brannalarm kode spesifiserer en rekke detaljer for brannalarmanlegg. Disse inkluderer hørbar volum for hjem røykvarslere, som må være over 75 desibel. Koden spesifiserer også at brannalarmanlegg skal fordeles ut gjennom et hjem eller offentlig bygning og inspiseres jevnlig. Andre retningslinjer Kode bekymring røykvarsler ledningsnett, hvordan røykvarslere fungerer og hvordan off-site overvåking gjennomføres for boliger med brannalarmer som automatisk varsler beredskapspersonell.

Håndhevelse


NFPA oppsyn brannalarmen kode som en del av sin brede innsats for å forebygge og redusere brannrisikoen. Men ingen byrået faktisk håndhever samsvar med koden. For brannalarm produsenter eller installatører til å kreve kode compliance, må de sende inn sine produkter for inspeksjon eller passere skriftlige prøver, henholdsvis. NFPA publikasjoner oppdatere brannalarm kode for å dra nytte av nye forsknings- og branndeteksjonsmetoder. Etaten også utgir og selger gamle standarder for referanse.