Hovudside

Slik installerer en Outdoor Security System

by Walther

Formålet utendørs sikkerhetssystem er å gi forvarsel om en inntrenger nærmer seg hjem ved å belyse ham med et flomlys. Å installere et utendørs sikkerhetssystem hjelp flomlys, bruker motion-sensor-aktiverte utendørs sikkerhet lys som opererer på solenergi. Fordi dette systemet ikke trenger å være knyttet til en elektrisk tjeneste, kan de plasseres hvor enn du tror best - ingen ledninger må være spent eller kanaler gravd i bakken. Noen landskaps verktøy vil være nødvendig. Du kan kjøpe et slikt system fra en hjemme-forbedring butikken eller hjemme-sikkerhetssenter.

Bruksanvisning


•  Bestem deg for området foran eller bakgård som du ønsker å belyse bør enhver inntrenging skje. Grave en halv fot hull i bakken.

•  Plasser bunnen av stangen festet til en av de soldrevet motion-sensor-aktiverte utelamper inn i hullet. Brett et badehåndkle i to. Plasser badehåndkle på toppen av lyset. Pund pol en ekstra fot i bakken, med en myk klubbe.

•  Åpne side eller bunnpanelet lokket på lyset. Hvis det er en skrue på lokket, løsne skruen først, ved hjelp av en Phillips gullsmed skrutrekker. Åpne eller ta av lokket.

•  Vri bryterne eller skyv velgerbrytere inne i kontrollpanelet rommet for å sette lys for å aktivere seg selv når skumringen kommer, for å være klar til å belyse umiddelbart ved påvisning av enhver bevegelse passerer foran sin sensor og for å holde flomlyset på i 15 sekunder før du går ut. Den nøyaktige fremgangsmåten for fremstilling av denne anordning, vil variere avhengig av merke og produsenten av lyset.

•  Lukk lokket eller plasser lokket på igjen. Stram skruen på lokket, hvis det er én. Gjenta denne prosedyren på andre steder på plassen utenfor huset med ekstra motion-sensor-aktivert utendørs sikkerhet lys.

Tips og advarsler


  • Plassering av solcelledrevne motion-sensor-aktivert utelys skal være slik at ingen skygge faller på sin solcellepanel for de fleste av dagen.
  • Bekreft med din lokale kraftselskap at det ikke er noen nedgravde kabler eller ledninger i bakken der du skal grave som du kan ved et uhell bryte.