Hovudside

Slik unngår du at Dining Room Ulykker

by Walther

Slik unngår du at Dining Room Ulykker. De fleste spisestue ulykker er mat-relatert, for eksempel sølt vin og saus-farget løpere. Men akkurat som i alle andre rom i huset, kan en rekke ting føre til personskade. Helse og sikkerhet bør være et hovedanliggende i alle områder av huset, inkludert spisestuen. Her er tips om hvordan du gjør din spiseplass ulykke-bevis.

Bruksanvisning


•  Tuck bort dingler elektriske ledninger. I mange spiserom finner du gulv- og bordlamper og små kjøkkenapparater som kaffetraktere, brødristere, sandwich beslutningstakere og kokeplater. Disse elektriske elementer vil ha dingler ledninger av varierende lengde. Fordi spisestue får en tilstrekkelig mengde trafikk under måltidene, kan villfarne ledninger bli en snublefare. Brette dem bort eller bruke en ledning eller ledningen stropp for å holde dem organisert og ut av veien.

•  Tørk opp søl så raskt som mulig. Mat søl på gulvet kan forårsake slips, turer og faller. Væskesøl på bordet kan gjøre en rot og sildre ned på gulvet. Mat messes kan starte en kjedereaksjon av uhell og ulykker.

•  Serverer mat i egnede beholdere. Sørg for at alle serverer plate er stor nok til å holde formen, og lett nok til å tillate enkel passering rundt bordet. Vurdere å dele en tallerken i to separate deler som skal plasseres på hver ende av bordet; Dette minimaliserer den passerende rundt som kunne føre til utslipp og andre uhell.

•  Bruk passende stoler for barn. Spedbarn og småbarn bør støttet i stabile og sikre barnestoler for enkel tilgang til mat og for å hindre fall-over ulykker.

•  Still et barnebord på fester og store sammenkomster. Sette opp barnebord vil gi de unge sjansen til å nyte maten og samtidig holde seg ute av veien med ikke-knuselig retter og barnesikre kjøkkenutstyr.

•  Hold alltid spisestue gulvet ryddig. Forlagt leker og andre etasje rot kan føre til utløsning, noe som kan føre til en stor katastrofe når du bærer et fat med mat til og fra spisebordet.

•  Design spisestuen slik at det er tilstrekkelig plass og armslag rundt spisebordet for å redusere trengsel og bumping av mennesker og møbler.