Hovudside

Hvordan du skal Tenn et innendørs anlegg

by Walther

Hvordan du skal Tenn et innendørs anlegg

I fotosyntese, tar en plante løvverk i lys og forvandler det til sukker og stivelse for å produsere energi. Solen er vanlig lyskilde for denne prosessen. Men når du blir potteplanter, er at alternativet ikke alltid tilgjengelig. I en slik situasjon, kan du bruke 40-watts lysrør som er installert i en høydejusterbar ligaen å supplere nok lys for riktig planteutvikling. En tube gir 250 fot-lys av lys, tilstrekkelig til å støtte planter med et lite lys krav.

Bruksanvisning


•  Velg mellom 2- og 4-fot lange 40-watts lysrør basert på hvor mange potteplanter trenger belysning. Få en kul-hvit og en varm-hvit tube og en twin-tube ligaen.

•  Still lysarmatur seks inches over det øverste blad. Holde lyset på 16 timer i døgnet for å supplere åtte timer med solen. Redusere antall timer rørene holde på hvis noen naturlig lys kommer inn i rommet. Generelt, gi de fluorescerende lys to timer fri for hver time av soleksponering.

•  Løft opp lampen som planten vokser. Øke avstanden mellom de lette rør og toppen av anlegget dersom bladene blir brent.