Hovudside

Hvordan Beskjær Pine Trees

by Walther

Selv furutrær er hardføre og lang levetid, hindrer sporadisk beskjæring problemer, slik som treet vokser for stor for sin plass, og insektangrep på svake eller skadde deler av treet. Furu beskjæring er først og fremst rydde opp arbeidet og bør gjøres når treet hviler - på senvinteren.

Bruksanvisning


•  Fjern eventuelt død, syk eller skadet tre med grensaks eller en beskjæring sag. Pines er beryktet for å inneholde mange døde grener nær stammen. Begynn her først.

•  Skjær bort grenene som feier bakken, med mindre du liker det blikket. Bringe løvverk et par meter opp fra bakken gjør det mye enklere å klippe under treet og for å gjøre grunnleggende oppryddings husarbeid. Det tillater også enkel tilgang til innsiden ramme arbeidet av treet.

•  Reduser størrelsen på treet ved beskjæring ny vekst, heter stearinlys, med halvparten. Lysene vokse raskt på forsommeren, som er når denne jobben skal gjøres. Ved å kutte lysene i to, vil den nye veksten være begrenset, og du kan styre den endelige størrelsen på treet.

•  Bruk en stang pruner å nå de høyere grener. Stangen pruner har en sag og en krok blad som gjør arbeidet i de øvre delene av et tre lett.

Tips og advarsler


  • Når fjerne store greiner, la forgrening krage i takt. (The forgrening krage er litt rynkete bark som vokser nær stammen.) Hvis venstre på plass, vil den forgrening krage vokse over klippe og såret vil komme seg raskt. Hvis du kutter for nær stammen og fjern forgrening krage, kan såret ikke gro skikkelig, slik at insekter å gå inn i bagasjerommet.
  • Se for fallende grener når du bruker stang pruner.