Hovudside

Hvordan bruke en forlengelse stige til Trim greiner

by Walther

På et tidspunkt, vil du trenger å trimme trærne i ditt hjem eller eiendom. Selv om beskjæring trær kan være enkle, noen ganger trenger du en forlengelse stige for å nå disse grenene som er høyt oppe på toppen av et tre. Skjøte stiger er ideell for å gjøre jobben, for eksempel trimming trær, rense ut takrenner og maleri, som er høyere enn åtte meter.

Bruksanvisning


•  Ta med forlengelse stige til treet du trenger å trimme. Ta på arbeidshansker for å beskytte hendene. Trekk stigen kanten og utvide det minst tre til fire meter bortenfor den høyden du trenger å være å trimme tre grener. Plasser rung låser sikkert på hver side, slik at den øverste delen ikke vil gli ned og muligens skade deg.

•  Sett forlengelse stige på bakken, med bunnen av den ligger mot treet. Gange til den øverste delen av stigen og begynner å løfte det opp sakte, vandre mot treet.

•  Flytt den vekk fra treet base som du heve opp nederst på forlengelse stige. Du ønsker stigen base å være rundt et par meter fra treet. Den høyere du heve forlengelse av stigen, jo lenger du bør trekke det fra trestammen.

•  Hold på en sikker måte til de sprosser med begge hender mens klatre opp stigen. Hvis du holder beskjæringssakser, men holde dem i den ene hånden mens du sakte klatre stigen, fast gripende sprosser med den andre hånden.

•  Fortsett å beskjære greiner som er nødvendig, er forsiktig med å holde et sterkt fotfeste på trinnene og å gripe stige med minst en hånd når det er mulig. Når du ikke bruker hendene på stigen, hekt det ene beinet gjennom rung.

Tips og advarsler


  • Prøv ikke å tråkke på de tre øverste trinnene i forlengelse stige, så det kan være ustabil.