Hovudside

Hvordan kjøper jeg en Roomba batteri?

by Walther

Hvordan kjøper jeg en Roomba batteri?

iRobot introduserte Roomba i 2002. Dette autonom støvsuging robot reiser et tilfeldig program rundt i rommet, støvsuging som det går. Som en oppladbar støvsuger, eiere har ofte å kjøpe en Roomba batteri.

Direkte kjøp


En av de enkleste stedene å kjøpe en Roomba batteri er direkte fra iRobot. Deres hjemmeside tilbyr erstatningsbatterier for alle sine modeller. I tillegg vil du nyte fordelene av å ha batteriet sendt direkte til din dør.

Sekundær Market


Roomba batterier kan kjøpes fra flere nettbutikker, for eksempel Matts Tools. Det er også flere eBay-selgere som tilbyr Roomba batterier. Mange av disse er tilgjengelige for en redusert pris, sammenlignet med iRobot direkte prising; men kan disse batteriene bli markedet elementer og ikke laget av iRobot.

Typer batterier


Hvilken type batteri Roomba eiere kjøpet avhenger av modellen av Roomba de eier. The Original Series Roomba, 400-serien og Discovery-serien tar en 3000 mAh NiMH batteri som kan rydde opp til fire rom på én lading. 500-serien, og Pro Series utnytte en 1800 mAh NiCd-batteri som kan rydde opp til tre rom på én lading. For lengre batterilevetid, kan 500 og Pro også bruke 3000 mAh NiMH batteri.