Hovudside

Hvorfor En av mine to appelsintrær Ikke Produsere?

by Walther

Hvorfor En av mine to appelsintrær Ikke Produsere?

Når en av to appelsintrær unnlater å produsere frukt, er det en rekke faktorer å vurdere. Et appelsintre som ikke produserer kan ha et helseproblem som må tas opp før det sprer seg til andre treet og hindrer den fra fruiting også.

Beliggenhet


Frukten treeâ € ™ s plassering er avgjørende for dens sunn vekst. Sitrustrær, for eksempel som sitroner og appelsiner, krever direkte, full sollys hele dagen til å vokse. Planting appelsintrær på sørsiden av hagen utsetter dem for mest lys gjennom hele året og holder dem friske. Hvis en oransje treet er plantet i skyggen eller for nær et annet tre, kan tapet lys og næringsstoffer stoppe den fra å produsere.

Alder


Alder av appelsintrær er viktig for å bestemme om de er i stand til å produsere frukt. Voksen trærne bærer frukt årlig, mens yngre trær er ennå ikke i stand til fruiting. Appelsintrær begynne fruiting når de når modenhet på rundt 7 til 8 år. Hvis ett tre er eldre enn den andre, kan dette være grunnen til at det produserer frukt mens den yngre treet ikke.

Pollinering


Appelsintrær som ikke er riktig øves ikke er i stand til å bære frukt senere på året. En mangel på gunstige insekter, som sommerfugler og bier, har potensial til å stoppe et appelsintre fra å produsere frukt. En kuldebølge og insektmidler drepe insekter som pollinerer appelsintrær. Pollinering for hånd er et alternativ for å hjelpe et tre, men dette krever kunnskap om hvordan å pollinere treet uten å skade den. Noen hagesentrene tilbyr informasjon om hvordan du kan pollinere et tre.

Skadedyr og sykdom


Insekt problemer og soppsykdommer kan påvirke en oransje treet, men ikke i en annen, selv om problemet har potensial til å spre seg til andre data. Midd eller melete bugs kan stoppe et appelsintre fra fruiting eller hindre de unge appelsiner fra å vokse til modenhet. Påføre insektmidler på våren bidrar til å kontrollere bestander av skadeinsekter og hindre skade på appelsintrær.