Hovudside

Hvordan finne ut hvilken type av en japansk Maple Tree

by Walther

Hvordan finne ut hvilken type av en japansk Maple Tree

Den japanske Maple er et medlem av lønn familien, som som navnet antyder, har sin opprinnelse i Japan. De er kjent oftest av levende farger som bladene produserer i løpet av de kjølige høstmånedene. Det finnes hundrevis av forskjellige varianter av japanske Maple trær, men det er bare noen få hovedtyper adskilt av farge og blad design. En du identifisere den store typen japansk Maple, er det mye lettere å identifisere navnet på den du har.

Bruksanvisning


•  Undersøk fargen på japansk Maple treets blader i høst. Den røde blad rekke japanske Maple har blader som blir rød i høst, mens den grønne blad varianten har bladene som blir gule eller oransje.

•  Finn ut om treet er en hel-blad eller cut-blad variasjon. Hel-blad japanske Maple trær produsere blader med faste overflater som har en uregelmessig kant langs kantene. Cut-blad japansk Maples, også kalt blonder-blad, har en Lacy eller fjærlett utseende med ingen flat overflate. Hvert blad er en serie av fjær-lignende fremspring som rekker til bunnen av bladet selv.

•  Se på den generelle utseendet på treet for å fastslå om det er en oppreist eller gråt variasjon. En oppreist tre vokser rett, som de fleste andre Maples; grenene er meget stive, selv i små planter. Variasjonen gråt lemmer svingen mot bakken, og skaper en foss eller gråt effekt. Lemmer av disse variantene er mindre stiv og har en fleksibel følelse.

•  Mål høyden av den japanske Maple treet. En japansk Maple som slutter å vokse på seks meter er klassifisert som en dverg variasjon.

•  Begrens det nøyaktige navnet på den japanske Maple ved å sammenligne informasjon om farge og blad type til klassifiserings kataloger. En slik klassifisering oppføring er gitt i Resources, selv om det er mange andre på nettet og i bokform.