Hovudside

Slik Care for Hanging tropiske huset planter

by Walther

Mange stueplanter, inkludert mange bregner, er tropiske planter som er egnet for dyrking i hengende kurver. Plant omsorgsbehov vil variere avhengig av art; Men det er noen generelle retningslinjer for å følge for å holde hengende tropiske huset planter sunt. Selv om den gjennomsnittlige hjemmemiljøet er mindre fuktig enn en tropisk miljø, vil tropiske huset planter overleve innendørs med noen spesiell omsorg.

Bruksanvisning


•  Plasser hengende kurver med tropiske planter i solfylte rom, men borte fra direkte sollys. Hengende anlegget rett ved siden av et vindu kan gjøre anlegget for varmt og svi løvverk i varmt vær. I vinter, områdene ved siden av et vindu er typisk for kaldt for tropiske planter. To til tre meter eller mer vekk fra et vindu er vanligvis for de fleste tropiske planter.

•  Hold temperaturen på planta € ™ s rommet rundt 75 grader Fahrenheit i løpet av dagen. En svingninger på pluss eller minus 10 grader er bra; Men varmen stiger, så hold termometeret i samme høyde som den hengende kurv til å holde nøyaktig oversikt over temperaturen.

•  Vann jord fra toppen til vann drypper fra bunnen av hengende kurv. Vann igjen når toppen 2 inches av jorda er tørr. Bruk vann som har blitt brakt til romtemperatur - det vil føles lunken å ta på - for vanning. Dette etterligner den temperatur regnvann og er lettere på disse planter.

•  Mist plante løvverk daglig med vann fra en sprayflaske. Dette humidifies det umiddelbare området rundt den tropiske planter, og skaper en mer naturlig miljø.

•  Kontroller tropisk plante minst en gang i uken for døde blader og insekter. Fjerne døde blader fra jord av potten regelmessig. Klipp av døde foliate med hagesaks.

•  Gjødsle hengende tropiske planter månedlig når plantene produserer ny vekst. Bruk en flytende gjødsel blandet i vannkanne. Fortynning varierer, avhengig av gjødsel - følg anvisningene på etiketten.