Hovudside

Slik feilsøker en Nordyne Electric Furnace Temperature Control Switch

by Walther

Nordyne er et selskap som produserer utstyr for innendørs komfort, slik som air-condition enheter og ovner. Nordyne elektriske ovner er utformet for å gi stabil og konsekvent oppvarming til ditt hjem. Men hvis bryteren temperaturkontroll på termostaten din ikke? € ™ t resultat i den ytelsen du trenger fra din Nordyne elektrisk ovn, prøve noen feilsøkingstips for å løse problemet. Kontakt din Nordyne forhandleren hvis dine hjemme-fikser dona € ™ t gi deg de resultatene du ønsker, eller hvis bryteren selv synes å være brutt.

Bruksanvisning


•  Åpne sikringsskapet eller strømbryterpanelet for å se om en sikring har gått eller hvis youâ € ™ ve utløst en effektbryter som leverer ovnen hvis det ikke skjer noe når du justere temperaturen bryteren. Skift ut sikringen med en ny eller tilbakestille bryter, hvis det er nødvendig.

•  Se på innstillingen som youâ € ™ ve valgt på termostaten for å sikre at det sammenfaller med den temperaturen du ønsker i huset hvis det blåser wonâ € ™ t komme på når du flip overgangen.

•  Slå av strømmen til ovnen og skyv filteret ut for å inspisere den hvis ovnen ISNA € ™ t blåser ren luft når temperaturen bryteren er på. Bytt ut filteret med en ny en, eller banke støv av og deretter vaske det med såpevann og la det tørke hvis det er merket "vaskes."

•  Slå av strømmen til ovnen og skru platene på bunnen av kabinettet hvis temperaturen er alltid høyere enn du ønsker det. Fjern panelene og rengjør støv og lo fra innsiden av kabinettet med et vakuum.