Hovudside

Shark Navigator Assembly og feilsøking

by Walther

Holde hjemmet rent starter med å ha en god støvsuger for å holde gulv og tepper skitt gratis. The Shark Navigator er en lett oppreist vakuum som du å presse for å rengjøre gulv. Vakuumet vil komme i stykker som du trenger for å montere før bruk. Du kan også løse eventuelle problemer du måtte ha etter at det er satt sammen ved å følge noen feilsøkingstrinn.

Bruksanvisning


Assembly


•  Plasser gulvparti av vakuum på et flatt underlag. Stille opp røret som kommer opp fra gulvpartiet med røret som kommer fra bunnen av den avtagbare beholderdelen av vakuum. Sakte presse disse to delene sammen til du hører et klikk.

•  Plasser bunnen av forlengelsesstaven inn i toppen av det rør som går opp på baksiden av beholderen. Trykk den ned til de to delene klikker sammen. Skyv tilbehørsholderen over utvidelsen tryllestaven og flytte den ned til den hviler på brakettene.

•  Plasser toppen håndtaket på vakuum på toppen av forlengelsestryllestaven og trykk ned til den klikker på plass, og de ​​to delene er festet. Stikk enden av slangen inn i kontakten på baksiden av beholderen. Plasser tilbehøret i holderen i henhold til deres form.

Feilsøking


•  Sjekk støvkoppen på baksiden av vakuum hvis det ikke lenger plukke opp skitt. Hvis dette begeret er fullt, fjerne den, tøm den i søpla og sett den tilbake på plass. Hvis dette ikke løser problemet, bør du sjekke slanger og koblinger for å sikre at det ikke er noen blokkeringer.

•  Flytt sugeutløserspaken til "Open" posisjon for å redusere strøm hvis vakuumet plukker opp eller flytter lett teppe eller tepper. Hvis problemet fortsetter etter å ha redusert sugeeffekten ved å flytte "On" bryteren til "Suge Only" innstillingen når støvsuging disse teppene.

•  Flytt sugeutløserspaken til "Lukket" stilling om det virker som det ikke er nok strøm til å rense tykke tepper eller svært skitne gulv. Hvis dette ikke øker sugeeffekten, sjekk sugekoppen og tømme den om nødvendig. Pass på at det ikke er noen klumper eller blokkeringer i innløpet til sugekoppen eller noen av slangene.