Hovudside

Ideer for en Basement Pole Cover

by Walther

Hvis du er lei av å se på stygge kjeller støttestenger, kan kjeller pole deksler skjule de stygge røde stolper med noe litt mer tiltalende. Hvis du er i humør til å være kreativ og ønsker noe annet, vil du finne det finnes flere forskjellige ideer å velge mellom å gjøre kjelleren innvendig utseende attraktiv.

Romerske søyler


En idé for en kjeller pol deksel er en romersk stil kolonne. Dette er en av de beste løsningene for moderne eller klassiske hjem. Dekselet er en fast spalte i to på langs halvdeler, men det passer rundt stangen, gjemmer den stygge metall pipe. Denne kolonnen er koblet sammen med en topp og bunn støttering som ser ut som en romansk kolonne. Installer dette å gjøre ferdig kjelleren ser ut som et amfiteater.

Falske Tre kolonner


Falske tre kolonner er lik den romerske kolonne ideen til. Men disse er bare sylindere laget av tre, og de kommer i to halvdeler. Monter de to halvdelene rundt stangen, og du har et gulv-til-tak-løsning som skjuler pol. Denne ideen har også en base og topp støtte for å legge detaljer og dimensjoner. De tre kolonner ta flekken i hvilken som helst farge du velger.

Pole Merking på emballasje


Pole innpakninger er akkurat det de høres ut som. De brytes rundt polene å legge farge og en strukturert mønster til polen. De kommer i flere stilarter, som tre korn, som vises veldig realistisk. Disse gavene holder seg til pole overflaten med et lim. Bare påfør limet, og pakk dekselet rundt stangen.

Alternative Ideer


Sammen med noen av ideene som diskuteres, forbedre stang med noen fine funksjoner. En drink skuffen installerer rundt kjelleren pol. Den har tre støtter og en sirkulær form. Bare skyv de to halvdelene sammen rundt stangen, og installere de støtter. Denne typen brett er relativt enkelt å gjøre hvis du har de riktige verktøyene. Du trenger en stor stikksag og en 1-tommers tykke styret å begynne. Skjær en stor sirkel på ca 2 meter i diameter, og kutte ut en sirkel diameteren på stangen. Endelig kutte hele greia i to, og montere den rundt stangen.