Hovudside

Hvordan lage Doble Quilled Roses

by Walther

Hvordan lage Doble Quilled Roses

Roser symboliserer romantikk, vennskap, samhold og skjønnhet. De er en favoritt blant par og som gaver mellom familiemedlemmer. Men hvis du vil ha en mer varig eller personlig meningsfull bouquet, prøve å opprette quilled roser. Kunsten quilling, eller curling, gir papiret seg perfekt til etableringen av disse elegante blomster. Quilled roser må innen natur kunst, være små, men de er ikke mindre deilig enn sine levende kolleger. Du kan selv spritz dem med en liten rose vann for å gi dem et realistisk duft.

Bruksanvisning


•  Velg en farge for dine roser. Du kan ha en fargerik bukett eller skape mange roser i samme farge. Plukk rødt for romantikk, gul for vennskap, oransje for enhet eller lilla for skjønnhet. Quilling strimler er tilgjengelig på håndverket butikker og vanligvis ca ½ tommers bred og ca 10 inches lang.

•  Slip ene enden av en quilling stripe i sporet i slutten av quilling verktøyet. Disse verktøyene, som er tilgjengelig på håndverket butikker, har silikon håndtak med en nål-lignende tips. Spissen har en tynn splitt i det for slutten av papir.

•  Rull om en tomme av din stripe på quilling verktøyet i en tett sylinder å skape midten av rosen. Vri forsiktig på verktøyet mot deg med din dominerende hånd samtidig som stripen skyv gjennom fingrene på ikke-dominant hånd.

•  Brett stripe ned i en 45-graders vinkel rett ved siden av din rullet sylinder. Rull fold mot sylinderen, deretter kaste stripen ned igjen. Hver nedover fold skaper et kronblad for din rose. Fortsett til hele stripen er rullet inn på verktøyet.

•  Lim slutten av stripe ned på utsiden av din blomst med en limstift. Forsiktig skli blomsten av av quilling verktøyet. La rose tørke over natten.

•  Nip en 8-tommers stykke floral wire. Skyv ledningen ned gjennom midten av rosen, flytter fra toppen av rosen til bunnen. Fold den siste 1/8 tomme av tråden og Nestlé den i midten av rosen for å hindre at ledningen stammen fra å komme fri.