Hovudside

Instruksjoner for Heat & Glo

by Walther

Instruksjoner for Heat & Glo

En Heat & Glo peisinnsats er en gassdrevet peisinnsats. Det er installert i en vanlig peis med pipe. Fordelen med denne form for ovnen, er at det ikke brenner selve veden, og varmer opp rommet effektivt og ordentlig. Når Heat & Glo innsats er installert, er det et bestemt sett med instruksjoner for å følge for å betjene peisinnsats. Unnlatelse av å følge instruksjonene kan føre til alvorlig personskade eller skade på peis eller ovn innsats.

Bruksanvisning


•  Ta loggene fra emballasjen. Still strykejernet log basen inne i Heat & Glo peisen. Inspisere loggene. Det bør være en stor log, en lang rett logg, en kort logg og en gaffelformet logg.

•  Plasser store loggen over log base slik at den berører tappene på hver side av risten. Plasser den lange loggen foran den store log etterlot et mellomrom mellom de to loggene. Still liten loggen på høyre side av den lange loggen. Plasser delte logg på toppen av den korte loggen og store loggen i en vinkel med den delte siden hviler på den store loggen.

•  Finn kontrollboksen på siden av bunnsiden av enheten. Slå av strømmen til enheten. Vri gassknappen til "Off" posisjon.

•  Finn pilot lys under loggene nær hovedbrenneren inne i forbrenningskammeret. Vri gassknotten mot urviseren til "Pilot" posisjon. Skyv bryteren og hold. Trykk på den røde piezo knappen flere ganger til pilotflammen tennes.

•  Vri gass mot klokken til "On" posisjon. Skru platen bryteren til "On" posisjon. Lukk tilgangs grillen og fronten av Heat & Glo brennkammer. Slå på strømmen til enheten.

Tips og advarsler


  • Hvis du lukter gass eller har noen problemer belysning piloten lys, ta kontakt med en tjeneste profesjonell så snart som mulig. Ikke prøv å tenne ovnen når du lukter gass, da dette kan føre til eksplosjon.