Hovudside

Hvordan Grow Apple & sitrustrær i Central Texas

by Walther

Hvordan Grow Apple & sitrustrær i Central Texas

Et hjem eple og sitrus frukthage kan enkelt gi frukt for klar forbruk. Sitrustrær er fine filer til noen landskapet på grunn av sin mørke-grønne blader, duftende blomster og frukt. Central Texas har en hagesone av 7b til 8a. Mange varianter av sitrus og epletrær vil trives i regionen, spesielt hvis de er kalde-været hardfør.

Bruksanvisning


Apple Trees


•  Plant epletrær i et solrikt, godt drenert området i sand-leire eller sand-leirjord jord med en pH på 6,5.

•  Plant et sunt, 1 år gammelt tre som er 2 til 3 meter høy og 1/2 tommer i diameter. Plant Jersey Mac, Starkrimson Red Delicious, Ozark Gold og Fuji, som gjøre det bra i Central Texas.

•  Dyrke jord for hånd og eller med en jordfreser. Fjerne alt gress og ugress innenfor en 3-fots diameter.

•  Sug røttene til epletreet i vann i 30 minutter til 1 time før planting. Grav et hull så dypt og så bredt som rootball. Plassere treet slik at knoppen union er 1 til 3 inches over bakken. Dekk rot med matjord, fylle hullet med jord, pakker det godt når det er halvfullt og igjen når den er full.

•  Sug treet med med minst 2-3 liter vann. Fortsett til vann med en hastighet på 2 til 3 liter hver to til tre uker.

Sitrustrær


•  Plant sitrustrær i et område som har tilstrekkelig flate og dype jord drenering. Plasser treet 6 til 8 meter fra bygninger, gangveier og gjerder.

•  Velg en rekke sitrus treet til plante som tåler kaldt vær og tilpasser seg de fleste tyeps jord. Plant Valencia appelsin, Ponderosa sitron, persisk lime og Sweet kumquat, som gjør det bra i Central Texas.

•  Fjern gress og ugress fra planting området innenfor en 3- til 5-fots sirkel. Grav et hull bredere enn og samme dybde av treets rootball. Plasser treet i hullet og fylle på med jord halvveis. Påfør to liter vann, deretter ferdig med å fylle hullet og fast jord.

•  Bygg en vanning ring litt bredere enn plantehullet. Gjør det 5 til 6 inches høy og 6 til 8 inches bredt, og skaper et basseng rundt stammen på treet. Fyll bassenget med vann. Vanne nyplantede treet 02:58 ganger den første uken med 2 til 3 liter vann. Vann en til to ganger i løpet av de neste ukene. Vann som er nødvendig etterpå.