Hovudside

Hvordan eliminere Vann Striders i Pools

by Walther

Hvordan eliminere Vann Striders i Pools

Vann forening lever i vannforekomster og mate ut av små insekter som mygg larver bosatt i vannet. Svømmebassenger gir en utmerket hjem for vann forening når bassenget ikke er riktig renovert. Vann forening ligge på overflaten av vannet, slik at typiske kjemiske behandlinger ineffektive på å eliminere dem. Drepe de små insekter som er mat for vann Strider og regelmessig skimming vannflaten med et blad netto frigjør effektivt en pool av vann forening.

Bruksanvisning


•  Hev sanitizer nivået av bassenget vann med kjemiske sjokk behandlinger. Klorbaserte bassenger utnytte granule klor sjokk som et rensemiddel, mens biguanid og brom bassenger bruke standard kjemisk "C" som et rensemiddel. Disse behandlingene drepe insekter i vann som fungerer som vann strider sin matkilde.

•  Vent noen timer for de kjemiske behandlinger for å riktig rense bassengvannet. Støvsug bassengets bunn med standard støvsuging utstyr. Støvsuging fjerner døde insekter og mange andre forurensninger fra bassenget.

•  skumme overflaten av bassenget med et blad netto. På grunn av vann forening som befinner seg på eller nær overflaten av vannet, blir en stor del av befolkningen strider fjernet gjennom denne prosessen. Gjenta skimming før alle overflate forening er fjernet.

•  Unn bassenget kjemisk hver uke for å holde vannet strider matforsyning oppbrukt. Over tid de få forening igjen i vannet etter skimming prosessen dør på grunn av sult.

Tips og advarsler


  • Rense, vakuum og skumme bassenget ukentlig for å holde mange andre fiendtlige insekter og alger ut av bassengvannet.