Hovudside

Hvordan å opprettholde en Inground Pool & Pump

by Walther

Hvordan å opprettholde en Inground Pool & Pump

Inground svømmebassenger krever en viss mengde vedlikehold hver uke for å holde seg i god stand. Et svømmebasseng er sjokkert hver to uker, behandlet med algaecide, støvsugd og backwashed for å holde seg godt vedlikeholdt. Bassenget sjokk sanitizes bassengvannet, algaecide hindrer spredning av alger, støvsuging fjerner rusk fra bassenget overflater og vasking opprettholder filter og pumpe.

Bruksanvisning


•  Slå av basseng pumpe. Skru pumpens lokk. Fjern det lille blad kurven fra pumpen. Rengjør kurv med vann fra en slange. Sett kurven inn i pumpen og skru lokket tilbake på plass. Skru på lokket for hånd for å unngå over-innstramming.

•  Slå av basseng pumpe. Trykk ned på skiven ventil plassert på toppen av bassenget filter og roter det til "Tilbakeslags" innstilling. Slå på pumpen og la den gå i minst tre minutter. Slå av pumpen og rotere ventilhjulet til "Skyll" innstilling. Slå på pumpen og la den gå i 30 sekunder. Slå av pumpen og returnere ventilhjulet til "Filter" innstilling. Vasking og skylle filteret renser filtersand av forurensninger og rester som dannes på grunn av vannfiltreringsprosessen.

•  Shock inground bassenget annenhver uke. Bruke et klor- eller kalsium-baserte sjokk for klor eller saltvann bassenger. Hvis du har en brom eller Baquacil basseng, bruke et sjokk for de typer bassenger. Sjokk er vanligvis brukes direkte til bassengvannet i pulverform. Gå rundt omkretsen av inground bassenget mens helle den kjemiske i vannet for å sikre lik spredning.

•  Unn bassenget med algaecide hver uke. Påfør 3 oz. av en alge forebyggende direkte til bassengvann per 10.000 liter vann holdt i bassenget. Sjekk alltid instruksjonene på baksiden av algaecide flaske i tilfelle det er mer spesifikke programinstruksjoner.

•  Monter bassengets støvsuging utstyr. Støvsuge bunnen, trinn og sider av bassenget for å fjerne eventuelle rester fra overflaten.

Tips og advarsler


  • Spyle bassenget filter en gang i uken for å maksimere filter effektivitet.