Hovudside

Hvordan ta den Bassinet Dekker Off to Wash

by Walther

Hvordan ta den Bassinet Dekker Off to Wash

Bassinet er en liten seng for spedbarn å hvile i. Fordi det er generelt mindre enn en barneseng, er det ofte en overgangsstykke for nyfødte til spedbarn. Faktisk er mange ganger en bassinet i foreldrenes rom mens barnet er fortsatt veldig ung. I likhet med crib, har bassinet en stofftrekk og puter for å gi komfort for små. Fordi alle slags rot kan samle seg på dette stoffet, er det vanlig å fjerne disse elementene helt for enkel vask.

Bruksanvisning


•  Spot rense bassinet dekker før du fjerner sengetøy. For enkle opprydding fra daglig bruk, som for eksempel melk søl eller mat rot, vil en enkel flekk ren med en varm, våt fille nok. Lett skrubb med et stoff flekkfjerner etter flekken sett på plass.

•  Trekk madrass pute fra bunnen av bassinet. Disse putene er vanligvis utstyrt med ark som er satt på plass med elastiske bånd. Du kan fjerne disse fra puten som laken fra konvensjonelle madrasser. Sjekk etiketten for omsorg informasjon, men det er lite sannsynlig at den montert dekker vil krympe eller endre form i vask.

•  Løs eventuelle støtfangere eller sengetøy blir holdt på plass med bånd. Hvis din crib har hull i mellom rekkverk, er det svært vanlig å bli utstyrt med bassinet deksler som er rett og slett bundet eller med knapp. Fjerne disse fra bassinet for vask.

•  Følg instruksjonene på omsorg etiketten. Bassinet dekker er vanligvis holdbare og enkle å vaske. I de fleste tilfeller en enkel maskin vask og tørketrommel vil få ut vanlige flekker. For mer delikat materiale, slik som tyll rundt bassinet dekker eller sider skal håndvaskes i et badekar og lagt flatt eller henges til tørk.

•  Bruk allergivennlige vaskemidler på stoffet sengetøy. Hvis barnet ditt har sensitiv hud, sterke vaskemidler med irriterende kjemikalier eller sterke dufter kan føre til ubehag for barnet ditt. Eddik er en helt naturlig rengjøringsmiddel som også kan sprayes på vinyl støtfangere og tørkes bort med en svamp for rengjøring.