Hovudside

Unike Innstillinger for Hot Tubs

by Walther

Kjøpe en badestamp er en spennende mulighet som mange drømmer om å gjøre en dag. Og når dine drømmer gå i oppfyllelse, bør du vurdere kreative måter og steder å installere det. Tross alt, som ønsker å suge mens stirrer inn i en naboer verksted eller noen form for stygt? Innstillingen for ditt nye massasjebad bør være like tiltalende som badestamp vil være til din helse og kropp.

Din Logistikk Reality


Det første trinnet er å bestemme og akseptere realiteten av hvor din badestamp kan installeres. Du må være klar over eiendom linjer, eventuelle byen eller byggeforskrifter og hus forening regler, samt har å ha tilgang til den nødvendige vann og stikkontakter. Det tjener ingen hensikt å hoppe over dette viktig skritt siden det kan forsinke hele prosessen med å finne den perfekte setting for din badestamp.

Tilknyttede Hot Tubs


Dersom personvern er en bekymring, er det mange kreative ideer du kan bruke til å lage din egen innstilling. Du kan bygge en asiatisk-inspirert struktur ut av trelast og bruk utendørs tekstiler for å lage gardiner, slik at du har din egen private meditasjon og soaking alter. Tie i landskaps og legge en stein hage for å fullføre denne looken. En annen idé er å kjøpe et kit eller en pre-bygget trekonstruksjon. Disse kan være så detaljert som budsjettet tillater. Og fordi dette området er vedlagt, kan du forbedre innstillingen med en flatskjerm-TV og / eller stereo for ekstra nytelse.

Hot Tubs With a View


Et ideelt sted for å installere din badestamp er på et sted med en fantastisk utsikt over fjell, hav eller et vakkert anlagt del av din hage. Disse unike innstillinger gjør at du kan nyte utsikten du har betalt for både i dagslys og når stjernene er overhead om natten.

Hot Tubs Trenger et Vis


Hvis du ikke har noen spektakulær utsikt, og deretter få kreative og lage en. Gå på nettet og se på flotte steder og deretter re-opprette din egen versjon av hva du fant. For eksempel, har New Orleans nydelige murstein gårdsrom med vakre, frodige planter. Du kan gjenskape dette utseendet ved hjelp av en eksisterende murvegg, og bygge en murvegg eller gårdsplassen, eller bruke andre typer gjerder for montering hengende planter, smijern dekor eller et lite vann funksjon som en fontene. Spissen for suksess her er å identifisere budsjettet sammen med logistisk virkelighet. Med kontroll av disse to tingene og litt kreativitet, kan du definere din egen innstilling for din badestamp.