Hovudside

Hvor mye Sun Har en Cherry Tree trenger?

by Walther

Hvor mye Sun Har en Cherry Tree trenger?

Kirsebærtrær trives under lys av full sol, noe som betyr at minst åtte timer daglig, og produsere bountifully når forholdene er optimale. Med fordelen av utvalget riktig område, grunnforhold og beskjæring, kirsebærtrær av alle typer blomstre.

Hvordan Sollys Påvirker Cherry Trees


Kirsebærtrær motta sollys og konvertere den til organiske forbindelser, først og fremst sukker, i prosessen med fotosyntese. Treet bruker sukker for å fremstille oppblomstring og, i sin tur, frukt. Vanskeliggjøre prosessen reduserer avkastningsmuligheter av noen fruktbærende tre.

Washington State Rapporter


Kim Patten og Ed Proebsting av Washington State University publisert en forskningsrapport oppsummering merke effekten av redusert sollys på kirsebærtrær. I sin studie av naturlig skygge kirsebærtrær, produksjon koniske, frukt modnet tregere, "og løselige faste stoffer ble dramatisk redusert ved skyggelegging på nivåer 10 til 15 prosent under full sol".

Worldwide Cherry Trees


Kirsebærtrær vokser rundt om i verden og i mange varianter. De drar nytte av regelmessig beskjæring og nyte en romslig innstilling. Gi kirsebærtrær med god jord drenering og rikelig med sollys.