Hovudside

Hvordan regrow Døde Orange Trees

by Walther

Hvordan regrow Døde Orange Trees

Appelsintrær vokser i temperatur regioner hvor nattetemperaturen ikke faller under frysepunktet - i hvert fall, ikke vanligvis. Når høyere vind i atmosfæren bringe i kaldere temperaturer, kan ikke-hardføre planter som appelsintrær lider alvorlig skade, hvis ikke død av langvarig eksponering for kulde. Konkurranse vev som holder vannet i anlegget utvides etter hvert som vannet kjøles ned til frysepunktet, sprengning av celleveggene, noe som fører til skade som man ser etter en frost.

Bruksanvisning


•  Sjekk anlegget i morgen etter frost. Høster noen moden frukt som henger på treet. Juice det så snart som mulig som appelsiner vil raskt forringes etter fryse, og bli bløt. Vent og se for å finne ut det fulle omfanget av skaden før forutsatt at treet er død, slik at flere uker å passere. Se for tørking blader og død ved.

•  Beskjær av død ved, men sjekk først for å finne startpunktet for frostskader ved å skrape av det ytterste laget av bark med en skarp kniv. Skåret i vinkel og male snitt med en vannbasert lateksmaling for å hindre sykdommen i å komme inn i såret.

•  Se for ny vekst fra sunn tre eller kutte ned treet hvis den eneste veksten kommer fra rotstokken. Slik at rotstokken å vokse vil bare produsere vill treet brukes som rotstokken for variasjonen av søte appelsiner du vokste tidligere og ingen anstendig frukt.