Hovudside

Hvordan få Polyuretan Off av en skjorte

by Walther

Hvordan få Polyuretan Off av en skjorte

Polyuretan er en populær plast med en rekke kommersielle anvendelser. Sjansene er du har på deg, sitter eller berøre noe som inneholder det. I tillegg til vanlige husholdningsprodukter, slik som klokkeremmer, sitteputer og elektronisk foringsrør, blir polyuretan anvendes i mange fargemidler for tre og andre produkter. Avhengig av hvilken type polyuretan fikk på klærne, og avhengig av hva slags materiale som klær er laget av, er det ofte mulig å spare en skjorte fra papirkurven.

Bruksanvisning


Polyuretan maling eller beis


•  Fjern overflødig flekken ved hjelp av en gummiskrape. Skrap mot midten av flekken, løfter skraper bort, og tørk den. Rotere og gjenta. Ikke skrap helt over flekken da dette kan spre det.

•  Bruk blad av en skarp kniv til å skrape av det øverste laget av stoff, forutsatt at flekken er bare på overflaten av stoffet og at det ikke har fuktet gjennom. Hvis det etter en håndfull av skrubbsår, er uendret flekken, stoppe denne prosessen og gå videre til neste trinn.

•  Påfør aceton direkte på flekken, skrubb, og deretter la sitte i 5 til 10 minutter. Skyll grundig med vann.

•  Bløtlegg flekken i maling tynnere i 10 til 20 minutter, forutsatt at flekken vedvarer, deretter skrape belastningen av overflaten og skyll grundig.

•  Sug skjorten i et blekemiddel løsning av en del blekemiddel, ti deler vann i 30 minutter, forutsatt at flekken vedvarer og at skjorten kan være bleket,

Smeltet Polyuretan


•  Påfør noen felles flekkfjerner og kjøre det gjennom vask og la lufttørke. Dette er for å forberede klær hvis noen lim, fargestoffer, eller andre slike materialer som fikk på skjorten på samme tid, men som ikke polyuretan.

•  Lirk henhold til en kant av plast nøye ved hjelp av en skarp kniv, forutsatt at plast tilslører vevingen av stoffet. Ikke trykk gjennom stoffet. Når en kant av det har blitt løftet fri av skjorten, vil resten løsner like sterk tape.

•  Skrap bladet av en skarp kniv tvers over flekken, forsiktig fjerne det øverste laget av stoffet, forutsatt at den smeltede plasten ikke skjuler veven av stoffet. Gjenta til enten individuelle biter av plast kan plukkes av, eller inntil plasten er fjernet.