Hovudside

Hvordan du rengjør med damp Damp

by Walther

Damprengjøring er ikke lenger bare for klær eller tepper. Populariteten til rengjøring flere flater med damp damp er økende, mye takket være det faktum at damp rengjøring tar seg av flere rensetrinn. Damp damper bruke noe mer enn vann for å ta ut flekker og sterilisere overflater uten bruk av sterke kjemikalier som avgir farlige gasser. Tallrike damp rengjøringsmidler for flere overflater --- fra linoleum til tepper til benke --- er på markedet.

Bruksanvisning


•  Fjern støv og andre partikler fra gulvflaten ved feiing eller støvsuging. Selv om noen damp renhold produkter inkluderer et vakuum funksjon, de fleste ikke. En full feiende er nødvendig for å forebygge riper på gulvet under damprenseprosessen.

•  Sørg for at gulvene er helt forseglet. Hvis du har tregulv, sjekk for slitte flekker. Hvis du bruker en damp renere på disse plassene, kan fuktigheten sive ned i gulvet og føre til at veden å deformere. Likeledes, hvis din linoleum er peeling i noen flekker, kan fuktigheten komme under linoleum og forårsake mugg eller mugg å trives.

•  Fyll dampbåten vannbeholderen med vann fra springen. Selv om instruksjonene kan variere, du vanligvis trenger for å koble til dampbåten og la den varmes opp i minst 30 sekunder. Når oppvarmet, begynner rengjøring. Skyv damp renere frem til å slippe damp, og deretter trekke tilbake sakte å la puten for å plukke opp skitt. Gjenta prosessen over hele overflaten som skal rengjøres.

Tips og advarsler


  • Velg riktig dampbåt for deg ved å "prøve ut" apparatet i butikken først. Hvis du klarer, prøv å holde renere og utgir seg for å rengjøre med det. Er det for tungt? Er du komfortabel med å bruke apparatet? Hvis ikke, prøv en annen dampbåt.
  • Hvis du har kjæledyr eller små barn, sørg for at de ikke er i nærheten når du er damp rengjøring av gulv. Damp kan skålde og forårsake alvorlig skade.