Hovudside

Vil hvit eddik Ta en voksaktig belegg Off laminatgulv?

by Walther

Hvit eddik er en fantastisk løsning. Dets egenskaper gjør det en antibakteriell og en soppdrepende, som betyr at den dreper bakterier ved kontakt. Det er også en av de få babyen og kjæledyr trygge alternativer for å fjerne buildups på klær, benkeplater og gulv - inkludert laminatgulv. Eddik kan også angre skaden gjort av kjemiske kommersielle produkter.

Voksaktig belegg


Mange moderne rengjøringsprodukter hevder å effektivt ren og skinne gulvet. Mens de er ganske effektiv på å fjerne skitt buildup i utgangspunktet, over tid voksen som brukes i disse produktene til å skinne gulvet begynner å bygge opp, noe som gjør gulvet faktisk vises mer snusket og selv muligens har striper. Når det kommer til et slikt punkt, er det to alternativer. Den første er å bruke kommersielle, kjemiske avfettingsmidler. Selv om disse produktene er effektive, de er også fare for barn og kjæledyr, og vil etterlate et kjemiske rester om ikke helt mopped unna. Det andre alternativet er et naturlig alternativ, hvit eddik.

Hvit eddik


Hvit eddik er skapt ved destillasjon av mais til alkohol og legge til flere næringsstoffer til mix for fermen. Som med alle eddiker, er det svært sure, noe som gjør det mulig å drepe eventuelle bakterier og mugg fra overflater. Den høye surhet er også utmerket for å løse opp voksaktig belegg på laminatgulv. Best av alt, er dette stoffet helt trygt for babyer og kjæledyr, og vil ikke la en kjemisk lukt i huset. Eddik er også effektiv på å fjerne fettrester fra oppvaskmaskiner og vaskemaskiner.

Perfekt kombinasjon


Ifølge Linda Cobb, kalt dronningen av Clean, den beste metoden for å fjerne voksaktig belegg fra laminatgulv er å først mopp gulvet med full styrke varm hvit eddik. Denne konsentrerte nivået vil oppløse voksaktig lag. Deretter mopp igjen med en kopp varmt vann og en kopp hvit eddik. Denne kombinasjonen vil gi gulvet en naturlig glans og fjerne eventuelle underliggende skitt. For å hindre fremtidig oppbygging av voks på gulv, bruker bare varmt vann og hvit eddik når mopping. Denne kombinasjonen er mer enn tilstrekkelig til å rense overflaten, og det er mye mindre kostbart enn kjemiske kommersielle produkter.