Hovudside

Slik fjerner Vann Flekker fra Andersen Windows

by Walther

Andersen vinduer kommer i en rekke former og størrelser for å imøtekomme de fleste hjem behov. Windows blir beiset fra regnvann som er igjen å fordampe på overflaten. Hardt vann flekker form av mineraler i vannet, og etterlater hvite rester som holder seg til glasset. Varmen fra solens stråler brenner vannet flekker dypt inn i glass, noe som gjør fjerning vanskelig med vanlige rengjøringsmidler. Med de riktige teknikkene, kan du fjerne vann flekker fra Andersen vinduer raskt og grundig.

Bruksanvisning


•  Bland 1 kopp hvit eddik i en bøtte med varmt vann.

•  Dypp en svamp i rengjøringsblandingen. Klem ut overflødig vann og tørk over Andersen vinduet. Begynn på toppen av vinduet, tørke side til side, arbeider ned vinduet. Skyll svampen i eddik løsningen som det blir mettet med skitt.

•  Kjør en strøm av vann i en vask og plassere et ark med avis raskt under strøm. Brett papiret i en mindre brikke og tørk over vinduet etter rengjøring med eddik løsningen. Avisen fjerner eventuelle gjenværende smuss igjen på glasset.

•  Tørk av vinduet med en lofri klut. Tørk fra toppen til bunnen av vinduet. Gjenta hele prosessen med de resterende vinduer.

Tips og advarsler


  • Bruke svart og hvitt avis og unngå å bruke aviser med fargede bilder.